Vb 2022: A vb-cím volt a legnagyobb álmom, ez most véget ért – Ronaldo

R. D. P.R. D. P.
Vágólapra másolva!
2022.12.11. 16:04
null
Cristiano Ronaldo szerint véget ért a legnagyobb álma, elúszott a vb-cím... (Fotó: Getty Images)
Közösségi oldalán reagált a portugál labdarúgó-válogatott világbajnoki kiesésére a csapat egyik legnagyobb sztárja, Cristiano Ronaldo. A rutinos támadó kifejette, legnagyobb álma a vb-cím volt, ez az álom viszont a katari búcsúval véget ért.

Cristiano Ronaldo a Facebook-oldalán tett közzé visszatekintő bejegyzést, amely szerint a játékos úgy véli, itt az ideje annak, hogy mindenki levonja a következtetéseket.

„Pályafutásom legnagyobb álma volt, hogy világbajnokságot nyerjek Portugáliának. Ez mindig is motivált. Szerencsére sok nemzetközi címet nyertem, köztük a portugál válogatottal is, de a legnagyobb álmom az volt, hogy nemzeti csapatunk a csúcsra érjen. Harcoltam érte, keményen küzdöttem ezért az álomért. Öt világbajnokságon vettem részt tizenhat év alatt, méghozzá nagyszerű játékosok mellett, több millió portugál támogatásával. Mindent beleadtam.”

„Minden tőlem telhetőt megtettem a pályán, soha nem adtam fel az álmom elérését. Sajnos ez az álom tegnap véget ért. Nem akarok forrófejűen reagálni a történtekre, azt viszont szeretném, ha tudnátok, a Portugália iránti elkötelezettségem egy pillanatra sem változott. Sok minden elhangzott az utóbbi időszakban, rengeteg dolgot írtak rólam, de mindig is a nemzetemért harcoltam, soha nem fordítottam hátat a portugáloknak.”

„Egyelőre nincs több mondanivalóm. Köszönöm, Portugália! Köszönöm, Katar! Szép volt az álom, amíg tartott… Itt az ideje észszerűen gondolkodni, mindenki levonhatja a saját következtetéseit.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik