Foci vb 2018: nem született gól az első interkontinentális pótselejtezőn

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.11. 00:52
null
Tomi Juric és Johnny Palacios csatája (Fotó: AFP)
Nem született gól az első interkontinentális pótselejtezőn, amelyen Honduras Ausztráliát fogadta. A párharc visszavágóját november 15-én, Sydneyben rendezik.

 

Nehéz helyzetben várta az ausztrál válogatott az interkontinentális pótselejtező első, hondurasi mérkőzését, az ázsiai zónából érkező együttes szövetségi kapitánya ugyanis jó néhány játékosára nem számíthatott. Mark Milligan és Mathew Leckie eltiltás miatt nem léphetett pályára San Pedro Sulában, míg két csatára, Robbie Kruse és Tim Cahill sérüléssel bajlódott.

Amíg az ausztrálok 14 hónapja nem nyertek idegenben világbajnoki selejtezőt (a mérleg négy döntetlen és egy 2–0-s vereség Japánban), addig a hondurasiak a legutóbbi 25, hazai vb-kvalifikációs meccsükön mindössze négyszer veszítettek.

Nos, a trend nem szakadt meg: Ausztrália nem győzött, Honduras nem kapott ki – a gól nélküli döntetlen után november 15-én, Sydneyben kell eldöntetni, melyik válogatott érdemli meg a világbajnoki részvételt.

INTERKONTINENTÁLIS PÓTSELEJTEZŐ
1. MÉRKŐZÉS
Honduras–Ausztrália
0–0
San Pedro Sula,Estadio Olímpico Metropolitano.V: Daniele Orsato (olasz)
Honduras: Escobar – Izaguirre, Figueroa, Palacios, Beckeles – Mejía, Claros – Quioto, A. López (M. Martínez 66.), Lanza (Chirinos, 60.) – A. Lozano (Costly, 74.). Szövetségi kapitány: Jorge Luis Pinto.
Ausztrália: Ryan – Jurman, Wright, Sainsbury – Behich, Mooy, Luongo, Jedinak, Risdon (Degenek, 84.) – Juric (Rukavytsya, 89.), Irvine (Rogic, 74.). Szövetségi kapitány: Ange Postecoglou.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik