Vb 2014: Fáj a szövetségi kapitány döntése - Mario Gomez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.08. 18:23
A német labdarúgó-válogatott csatára, Mario Gomez érthetően nagyon csalódott volt Joachim Löw döntésének következtében, a szövetségi kapitány ugyanis kihagyta őt a világbajnokságra készülő 30-as keretből.

A csatár mindössze kilenc alkalommal szerepelt a Serie A-ban ebben a szezonban (legutóbb március 23-án lépett pályára a Fiorentina mezében), miután kétszer is térdsérülés miatt a partvonalon kívülre került. A 23-as így különösen szerencsétlen szám Gomez szezonjában, hiszen nemhogy a szűkített (23-as) keretbe nem fért be, de még a 30-asba sem.

„Szóval a vb... A bajnokság és a kupadöntő után a vb-t is kihagyom. Ez egy olyan döntés a kapitány részéről, ami nagyon fáj nekem – írta Facebook-oldalán Gomez. – Egészen idáig azt gondoltam, hogy beférhetek, de sajnos a sérülések ismét hátráltattak. Ez volt életem legcsúnyább szezonja, és a befejezés sem túl szép. Majdnem hét hónapja sérült vagyok, ez így lassan kezd sok lenni nekem. De korábban is elbuktam, és akkor is felálltam. Ez azt is jelenti egyben, hogy nem döntöm meg Ronaldo gólrekordját a vb-n, de remélem, hogy Klosénak sikerül! Ami ennél is rosszabb, hogy nem lehetek ott a srácokkal, amikor felemelik a trófeát. Teljes szívemből remélem, hogy mi nyerünk a végén."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik