Eb 2016: hollywoodi színészek – Lagerbäck CR-ről és Pepéről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.06. 11:58
null
Lars Lagerbäck izlandi szövetségi kapitány nincs túl jó véleménnyel Cristiano Ronaldóról és Pepéről (Fotó: Action Images)
Lars Lagerbäck, az izlandi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya csapata Európa-bajnoki csoportellenfeléről, Portugáliáról ejtett néhány szót, és elmondta véleményét a seleccao két kulcsjátékosáról, Cristiano Ronaldóról és Pepéről.

„Cristiano Ronaldo a világ egyik legjobb játékosa…, aki nem mellesleg ügyes színész is” – mondta Lagerbäck, aki az Európa-bajnokság után leköszön az izlandi válogatott éléről, és valószínűleg visszavonul az edzősködéstől.

„Számos nagyszerű portugál mozifilmet láttunk már, a Bajnokok Ligája-döntőben az Atlético Madrid ellen pedig még egyet, amelynek főszereplője elmehetne Hollywoodba színésznek” – célzott a 67 esztendős kapitány Pepére, aki a fináléban többször is megpróbálta átverni a játékvezetőt, hogy kiállíttassa valamelyik Atlético-játékost.

Lagerbäck az UEFA-t is bírálta, mert a szövetség továbbra sem hajlandó alkalmazni videobírót, pedig a technika segítségével az állandó színészkedés is elkerülhető lenne.

„Nem szeretem, amikor valaki feldobja magát vagy színészkedik. Szeretném, ha az ilyen eseteket visszanéznék a mérkőzés után, és megbüntetnék azokat a játékosokat, akik át akarják verni a játékvezetőket.”

IZLAND EB-KERETE (23)
Kapusok: 1 Hannes Thór Halldórsson (Bodö/Glimt), 12 Ögmundur Kristinsson (Hammarby), 13 Ingvar Jonssón (Sandefjord)
Védők: 2 Birkir Már Saevarsson (Hammarby), 6 Ragnar Sigurdsson (FK Krasznodar), 14 Kári Árnason (Malmö), 23 Ari Freyr Skúlason (OB), 3 Haukur Heidar Hauksson (AIK), 5 Sverrir Ingi Ingason (Lokeren), 19 Hördur Björgvin Magnússon (Cesena), 4 Hjörtur Hermannsson (Göteborg)
Középpályások: 17 Aron Gunnarsson (Cardiff), 20 Emil Hallfredsson (Udinese), 8 Birkir Bjarnason (Basel), 7 Jóhann Berg Gudmundsson (Charlton), 10 Gylfi Sigurdsson (Swansea), 18 Theódór Elmar Bjarnason (AGF), 16 Rúnar Már Sigurjónsson (Sundsvall), 21 Arnór Ingvi Traustason (Norrköping)
Támadók: 22 Eidur Gudjohnsen (Molde), 9 Kolbeinn Sigthórsson (Nantes), 11 Alfred Finnbogason (Augsburg), 15 Jón Dadi Bödvarsson (Kaiserslautern)
Szövetségi kapitány: Lars Lagerbäck és Heimir Hallgrímsson

A NÉGYES PROGRAMJA
F-CSOPORT
Június 14. 18.00 Ausztria–MAGYARORSZÁG Bordeaux, Matmut Atlantique
Június 14. 21.00 Portugália–Izland Saint-Étienne, Stade Geoffroy-Guichard
Június 18. 18.00 Izland–MAGYARORSZÁG Marseille, Stade Vélodrome
Június 18. 21.00 Portugália–Ausztria Párizs, Parc des Princes
Június 22. 18.00 Izland–Ausztria Saint-Denis, Stade de France
Június 22. 18.00 MAGYARORSZÁG–Portugália Lyon, Stade des Lumières

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik