Ekl: Csapatkapitányként próbáltam kevesebbet reklamálni – Fiola

Vágólapra másolva!
2022.07.22. 07:49
A labdarúgó Európa-konferencialiga 2. selejtezőkörének első mérkőzésén a Mol Fehérvár 4–1-re legyőzte odahaza az azeri Qabalát. A találkozó után a székesfehérváriak új csapatkapitányával, Fiola Attilával beszélgetett az NSO Tv stábja.

Fiola Attila nem foglalkozott azzal különösebben, hogy most már ő a csapatkapitány.

„Csapatjátékos vagyok, csinálom a dolgom napról napra, hétről hétre. Az, hogy a játékosok és a stáb megbízott ezzel a tisztséggel, egy kiemelt dolog, úgyhogy például kevesebbet reklamáltam, erre is figyelni kell, hiszen hirtelen reagáló játékos vagyok. Inkább próbálom ezt az energiát a csapat felé irányítani, de ebben még nyilván fejlődnöm kell.”

Videónkban Fiola beszél a mérkőzésről, az esetről, amikor az ellenfél játékosa lenyelte a nyelvét, illetve a visszavágó is szóba kerül.

KODRO: BORZASZTÓ VOLT, RÖGTÖN AZ JUTOTT ESZEMBE, MI TÖRTÉNT ERIKSENNEL AZ EB-N

EURÓPA-KONFERENCIALIGA, SELEJTEZŐ
2. FORDULÓ
ELSŐ MÉRKŐZÉS

Mol Fehérvár–Qabala (azeri) 4–1 (1–1)
Székesfehérvár,
MOL Aréna Sóstó, 4750 néző. V: Sjöberg (svéd)
Mol Fehérvár:
Kovács D. – Rus, Szerafimov, Sabanov – Nego, Rúben Pinto (Lednev, 64.), Fiola, Heister – ifj. Dárdai Pál (Bamgboye, 78.), Petrjak (Zivzivadze, 64.) – Kodro (Makarenko, 78.).
Vezetőedző:
Michael Boris
Qabala: Agayev – Qirtimov (Ahmadov, 38.), Musayev, Ruan, Isayev – Abu Akal, I. Alimi – A. Mammadov (Hani, 72.) – Muradov (Safarov, 80.), Felipe Santos (Iskandarov, 80.), Raphael Alemao.
Vezetőedző:
Elmar Bakhshiyev
Gólszerző: Kodro (30., 74.), Rus (66.), Zivzivadze (90.), ill. Raphael Alemao (16.)
Kiállítva: Musayev (86.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik