A vége szép lett, de ez nem a Fradi csoportköre volt; Szász-Kovács Emese az ob után búcsúzik

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2021.12.10. 23:12
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

A Bayer Leverkusen legyőzésével legalább a szájíz jó lett a végén. Az Európa-ligában rögvest három pontot, no meg összesen majdnem három és fél milliárd forintnyi eurót szerzett, igaz, csoportjában utolsóként zárt a Ferencváros, amely Peter Stöger szerint saját könnyelműségének és a nehéz sorsolásnak is köszönheti a végeredményt. Elemzés a Rebrov- és a Stöger-éráról két oldalon.
A Bayer Leverkusen legyőzésével legalább a szájíz jó lett a végén.
Az Európa-ligában rögvest három pontot, no meg összesen majdnem három és fél milliárd forintnyi eurót szerzett, igaz, csoportjában utolsóként zárt a Ferencváros, amely Peter Stöger szerint saját könnyelműségének és a nehéz sorsolásnak is köszönheti a végeredményt. Elemzés a Rebrov- és a Stöger-éráról két oldalon.

Már a német–dél-koreai meccsen eldőlt a sorsunk. A középdöntőben már úgy sem lehet harmadiknál jobb, azaz búcsúzik a vb-től a magyar női kézilabda-válogatott – Papp Bálint spanyolországi tudósítása másfél oldalon.

Szász-Kovács Emese az országos bajnokság után befejezi. Rio de Janeiro párbajtőrbajnoka nehéz szívvel hozta meg a döntést. De az utolsó versenynapját boldogan, mégis könnyezve tervezi végigvívni. Kovács Erika interjúja.

És ha szombat, akkor Képes Sport 12 oldalon. A Manchester United Sir Alex Ferguson óta próbálkozó menedzsereivel, a kispadra érkező Ralf Rangnickkal, Bulath Anitával és a felejthetetlen Kóbor Jánossal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik