Ekl: a Spartans szurkolói már feldíszítették szektoraikat az esti mérkőzésre – képek

BORBOLA BENCEBORBOLA BENCE
Vágólapra másolva!
2023.08.10. 13:06
null
A Spartans szurkolók már feldíszítették a szektoraikat (Fotó: Borbola Bence)
A Ferencváros 19.30 órakor a máltai Hamrun Spartans otthonában lép pályára, körbejártuk a meccs helyszínéül szolgáló Ta 'Qali nemzeti stadiont.  

Miközben a máltai napsütésben a tengerben és a medencében felhőtlenül fürdőznek a világ számos pontjáról érkező turisták, a Ferencváros labdarúgói csendben, rendben, nyugalomban készülnek a csütörtök esti Hamrun Spartans elleni Európa-konferencialiga selejtező mérkőzésre.

Az időjárás kifejezetten melegnek mondható, egyetlen aprócska felhő sincs az égbolton, a tűző napon – különösen szélvédett helyen – elképesztő a forróság. Az itt pihenő emberek nem győzik magukat naptejjel, napolajjal kenni, a jelek szerint mindenki felkészült az errefelé nem éppen átlagos UV-sugárzásra.

A Hamrun Spartans szurkolói viszont egészen másra készülnek, őket napok óta más sem érdekli, mint a Ferencváros elleni mérkőzés. A máltai drukkerek már feldíszítették a szektoraikat az esti mérkőzés helyszínén, az óriásmolinó egyelőre összehajtva várja az esti bevetést. A Ta 'Qali nemzeti stadion 17 500 fő befogadására alkalmas, a helyiek szerint a magyar bajnok ellen nagyjából két és fél ezren lehetnek a lelátókon. Körbejártuk az esti Ekl-selejtező helyszínét, bekukkantottunk a játékoskijáróba, és a hátsó edzőpályákat is szemügyre vettük.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik