El: mégis elviszik a törökök a Fradi ellenfelének alapemberét?

Vágólapra másolva!
2015.07.19. 16:36
Hiába a fogadkozás bosnyák részről, török sajtóinformációk szerint Josip Kvesic már a Ferencváros elleni El-párharc után elhagyja a Zeljeznicart, és az érte százezer eurót kifizető Antalyaspor labdarúgója lesz.

Arról már a héten beszámoltunk, hogy a 24 éves balhátvédet kinézték maguknak a törökök, és 100 ezer euróért cserébe már orvosi vizsgálatra is vitték volna magukkal. A bosnyák klub elöljárói azonban elutasították az ajánlatot. Egyrészt kevesellték a törökök által kínált összeget (minimum 115 ezer eurót akartak), másrészt úgy voltak vele, hogy amíg versenyben vannak az európai kupaporondon, addig nem adják el az egyik alapemberüket, akinek jelenleg nincs megfelelő helyettese a keretben.Arról már a héten beszámoltunk, hogy a 24 éves balhátvédet kinézték maguknak a törökök, és 100 ezer euróért cserébe már orvosi vizsgálatra is vitték volna magukkal. A bosnyák klub elöljárói azonban elutasították az ajánlatot. Egyrészt kevesellték a törökök által kínált összeget (minimum 115 ezer eurót akartak), másrészt úgy voltak vele, hogy amíg versenyben vannak az európai kupaporondon, addig nem adják el az egyik alapemberüket, akinek jelenleg nincs megfelelő helyettese a keretben.

A Zeljeznicar az Európa-liga selejtezőjének második fordulójában egygólos előnnyel várhatja a Fradi elleni hazai visszavágót azt követően, hogy 1–0-ra győzött az Üllői úton. Amennyiben igazak a fenti hírek, akkor vélhetően Kvesic búcsúmeccse lesz egyben az FTC elleni kupatalálkozó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik