El: a DVTK a szomszédvárban fogadja a Litekszet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.12. 22:57
Még nem tudni, pontosan hány órakor, de az biztos, hogy július 24-én Nyíregyházán fogadja a DVTK a bolgár Liteksz Lovecset a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének második fordulójában.

Mivel a diósgyőri stadiont a fenntartója, üzemeltetője nem tudta az Európai Labdarúgó-szövetség által elvárt szintre hozni (információnk szerint 20-30 millió forintba került volna mindez), a DVTK szurkolóinak ismét utazniuk kell egy másik városba, csapatuk hazai meccsére – írta szombaton a boon.hu.boon.hu.

A debreceni Nagyerdei Stadion – a máltai Birkirkara elleni, másfél héttel ezelőtti El-mérkőzés helyszíne – július 24-én foglalt, ezért a Liteksz elleni meccset Nyíregyházán rendezik meg.

„Hogy pontosan hánykor kezdődik a mérkőzés Nyíregyházán, azt most még nem tudjuk megmondani, mert ez elsősorban attól függ, hogy lesz-e tévés közvetítés, ugyanis ez esetben a televíziós társaság jelöli meg a műsorstruktúrájába illeszkedően a kezdő sípszó időpontját” – válaszolta az Észak-Magyarország érdeklődésére Szabó Tamás, a diósgyőri klub ügyvezetője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik