Európa-liga: a Loki 19 fős kerettel indult el Harkivba

Vágólapra másolva!
2010.11.30. 08:49
A DVSC-TEVA ma délelőtt utazik el Harkivba, a Metaliszt elleni, holnapi Európa-liga-mérkőzésre, a Loki 19 fős kerettel vágott neki a háromórás repülőútnak.

A klub honlapjának beszámolója szerint Dajan Simac felépült, és a csapattal tart Komlósi Ádám is, akinek Pápán meghúzódott a dereka, ám nincs komoly baja.

Herczeg András klubmenedzser az érkezést, ebédet és csendes pihenőt követően egy játékos kíséretében 17.30-kor tart sajtótájékoztatót, majd 18 órakor, a meccs helyszínén sor kerül az edzésre is, amelynek csak az első negyedórája nyilvános.

A DVSC-TEVA a találkozó után ezúttal sem indul vissza, hanem még egy éjszakát Ukrajnában tölt. Ha minden jól alakul, akkor a csapat gépe csütörtökön, 12 óra 10 perckor landol a debreceni repülőtéren.

A Loki utazó kerete: Mindaugas Malinauskas, Verpecz István; Bernáth Csaba, Nagy Zoltán, Dajan Simac, Komlósi Ádám, Mirszad Mijadinoszki, Laczkó Zsolt, Fodor Marcell, Dombi Tibor, Bódi Ádám, Varga József, Kiss Zoltán, Luis Ramos, Szakály Péter, Czvitkovics Péter, Yannick Mbengono, Kabát Péter, Adamo Coulibaly.

 A Metaliszt–Debrecen találkozót a Story Tv4 élőben közvetíti szerdán 19 órától!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik