NS-klub: a Naphegyen ezúttal hiába szurkoltak a Fradinak

   Munkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2024.02.23. 19:17
Somogyi Zsolt (NS, balról a második) és Szeiler József (jobbról a harmadik) a Fradi-szurkolók körében (Fotó: Érsek Eszter)
Szeiler Józseffel nézhették a Ferencváros csütörtöki Konferencialiga-mérkőzését a szurkolók.

A Sunhill Bistróban sem volt ok az ünneplésre, mert bár az FTC korábbi kapusa (aki 1996-ban átélhette, milyen továbbjutni a pireuszi együttes ellen) bizakodó volt a kezdés előtt, az athéni első mérkőzésen látott hibák végül visszaköszöntek a Groupama Arénában is. A szurkolók az Arena4 szakértőjéhez csatlakozva nézhették a mérkőzést, így kötetlen hangulatú beszélgetés alakult ki.

A vendégek kiesés miatt érzett csalódását remek ételek, finom italok kompenzálhatták az elegáns környezetben. Szeiler József még a mérkőzés előtt méltatta utódját, Dibusz Dénest, de nem csak azért, mert úgy emlékszik, az FTC mai csapatkapitánya egy korábbi interjúban őt nevezte gyerekkori példaképének.    

  „Remek ízlésre vall” – nevetett Szeiler, aki a szünetben a vendégekkel együtt borúlátóan várta a második félidőt. A meccs sajnos nem a tervek szerint alakult, de reménykedhetünk: a következő NS-meccsnézés a Naphegyen sokkal jobb eredménnyel zárul majd.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik