Vívás: négy női kardozónk a főtáblán az orléans-i GP-n

Vágólapra másolva!
2022.12.09. 15:59
null
Battai Sugár Katinka is továbbjutott (Fotó: Nemzeti Sport, archív)
A kiemelt Pusztai Lizához három magyar kardozó csatlakozott az orléans-i Grand Prix-viadal pénteki selejtezőjéből – a férfi és női 64-es tábla küzdelmeit szombaton rendezik.


Battai Sugár Katinka, Szűcs Luca és Keszei Kira rögtön a csoportmérkőzések után kvalifikálta magát a főtáblára a női kardozók orléans-i Grand Prix-viadalán – a kiemelt Pusztai Liza mellé.

Két magyartól már a csoportasszókat követően elbúcsúztunk, másik kettő, Katona Renáta és Pótz-Nagy Fanni azonban küzdhetett azért, hogy csatlakozzon négy társa mellé, sajnos mindketten már az első kiesés asszójukat elveszítették, így a 64 között négy magyar hölgy folytathatja.

A férfiak között hét magyar (Szilágyi Áron, Szatmári András, Gémesi Csanád, Decsi Tamás, Iliász Nikolász, Péch Miklós, Rabb Krisztián) lép pástra Orléansban – mindkét nem küzdelmeit szombaton rendezik meg Orléans-ban.

VÍVÁS
GRAND PRIX-VERSENY (ORLÉANS)
Kard. Nők. Egyéni. A csoportmérkőzéseken:
Pusztai (kiemelt), Keszei 6 győzelem/0 vereség, Battai 5/1, Szűcs 5/1, Katona 4/2, Pótz-Nagy 2/4, László 2/4 (kiesett), Beviz 2/4 (kiesett). A 96 közé jutásért: Lembach (francia)–Katona 15:8, Chadalavada Anandha Sundhararaman (indiai)–Pótz-Nagy 15:13

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik