Videó: azt mondta, bármelyik hölgyet megverné, a női MMA-harcos megalázta

Vágólapra másolva!
2020.11.18. 10:51
null
A férfi, aki bármelyik nőt legyőzné...
Az internet trolljai mindenhol ott vannak, legyen az Facebook, Instagram vagy Twitter. Kommentjeiktől sokan a falra mászunk, így nem tudunk mást tenni, mint figyelmen kívül hagyni vagy blokkolni az illetőket. Kristopher Zylinski is egy tipikus troll, aki úgy vélte, szinte bármelyik nőt megverné a világon, még egy profi harcost is. Hozzászólásaira felfigyelt egy profi MMA-s is, aki alaposan móresre tanította az önbizalommal teli férfit.

„A nők 99 százaléka túl gyenge és lassú ahhoz, hogy a férfiak 99 százalékában kárt tegyen. Egyszerűen csak nincs meg a méretük és az erejük ahhoz, hogy felvegyék velünk a versenyt. Veszélyes arra tanítani a nőket, hogy leálljanak verekedni egy férfivel” – írta a Facebookon Kristopher Zylinski.

„Ököllel biztosan nem ütök meg egyetlen nőt sem, amíg rám nem támad. Ha kihívna egy női MMA-s egy mérkőzésre, simán belemennék. De ha nyerek, pénzt akarok és bocsánatkérést. Ahogyan mondtam, a nők 99 százaléka veszítene a férfiak 99 százaléka ellen. Én és egy profi női harcos? 80–20, hogy behúzom” – folytatta a szájkaratét Zylinski.

Az önbizalomtól duzzadó személy végül valóban megmutathatta mit tud, ugyanis a floridai MMA-harcos, Tara LaRosa felfigyelt a férfi kommentjeire, s kiállt ellene. A 22–5-ös mérleggel álló profi a mérkőzés 11. és 13. perce között úgy beszorítja a férfit, hogy szinte mozdulni sem tud, majd amikor a karját is kitörhetné, Zylinskin feladja az összecsapást.

Nos, ezek után nem maradt más, a trollnak szembe kell néznie a trollkodással, ami a kommentszekcióban nem maradhatott el:

„Látva a mozgását, az én feleségem is meg tudta volna verni.”

„A végén azt mondta, ő dominált. Biztos egy másik videót néztem.”

„Haver, a csaj végig a kezében tartott téged…”

Persze Zylinski talált kifogást: állítása szerint csupán azért vesztett, mert nem volt kellően felkészülve, így hamar kifáradt. Mintha eddig nem tudta volna a „szakértő”, hogy a küzdősportokban az állóképesség az egyik legfontosabb tényező…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik