Képek: 30 éves lesz a világ legnépszerűbb golfozónője – falinaptárral kedveskedik a rajongóinak

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.10.10. 14:25
A MAXIM által 2022-ben a világ legszexisebb nőjének megválasztott golfozónő, Paige Spiranac jövő márciusban tölti be a 30-at, ünneplés gyanánt pedig piacra dobja szexi naptárát.
PAIGE SPIRANACRÓL MÉG TÖBB FOTÓT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHET MEG! (Fotó: instagram.com/_paige.renee)
PAIGE SPIRANACRÓL MÉG TÖBB FOTÓT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHET MEG! (Fotó: instagram.com/_paige.renee)

„Ünnepelje 2023-at és Paige 30. születésnapját ezzel az exkluzív falinaptárral” – olvasható a paigespiranac.com-on. A fotók a coloradói Rusty Skillet Ranch helyszínén készültek, a naptárt már elő lehet rendelni 25 dollárért (nagyjából 10 ezer forint).


A naptár címlapján egy egyszerű, fekete bikiniben látható. A fotózáson csak ő és a képeket elkészítő édesanyja volt, a sminkjéről és a frizurájáról pedig maga Spiranac gondoskodott. Az oldalán egyébként más termékeket is reklámoz: törölközőket, posztereket és pólókat is lehet rendelni.

A golfozónőt – akit most már inkább „szupersztár golfinfluenszerként” említenek – a MAXIM a világ legszexisebb nőjének hozott le a listáján.

Íme! (Fotó: Getty Images)
Íme! (Fotó: Getty Images)

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy idén engem választott meg a MAXIM a világ legszexisebb nőjének – idézte Spiranacot a MAXIM. Egyik rajongója kérdésére elárulta, arra a legbüszkébb, hogy karrierje során mennyire kitartó volt. Elmondta, szerinte szexinek úgy kell lenni, hogy magabiztosak vagyunk és jól érezzük magunkat a bőrünkben.

„Ha valaki azt mondja nekem, amikor végzős egyetemista voltam, hogy az életem ilyen fordulatot vesz majd, biztosan kinevettem volna – árulta el. – Sosem gondoltam volna, hogy ilyen messzire eljutok, de nagyon hálás vagyok ezért. Bárcsak magasabb szinten golfozhatnék és több versenyre járhatnék el, de a mostani életemet nem cserélném el erre.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik