Munkatársunktól
2023.03.27 16:23 Frissítve: 2023.03.27 16:51

Kajak-kenu: Kammerer Zoltán polgármesterjelölt lett Gödön

A háromszoros olimpiai és világbajnok kajakos, Kammerer Zoltán független polgármesterjelöltként és képviselőjelöltként indul a május 14-én tartandó gödi időközi polgármester-, valamint helyi önkormányzati képviselő-választáson – közölte Tuzson Bence, kormányzati államtitkár, Pest megye 05-ös számú választókerületének országgyűlési képviselője.

Kammerer Zoltán indul a helyi időközi polgármesterválasztáson Gödön (Fotó: Máté Krisztián/Ripost)

 

A politikus közölte, szerették volna, ha a városért mindig elkötelezett olimpikon a Fidesz színeiben indul, de ő ragaszkodott hozzá, hogy pártpolitika felett álló jelöltként, a pártoktól függetlenül mérettesse meg magát, ezt a döntést pedig Tuzson Bencéék elfogadták és tiszteletben tartják.

„Kammerer Zoltánt nagyszerű embernek ismertük meg, akinek szorgalma, kitartása és elhivatottsága példaértékű. Kiváló jelöltnek tartjuk, ezért a Fidesz nem indít ellene jelöltet. Meggyőződésünk, hogy az ízig-vérig gödi Kammerer Zoltán rendkívül jó polgármester lenne, megválasztása esetén mindenben segíteni és támogatni fogjuk munkáját” – írta Tuzson Bence.2023.06.04 17:58:42

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

ALAPVONAL. És hogy milyen edző volt, az egy hete 79 éves korában elhunyt korábbi kiváló öttusázó, vízilabdázó Bodnár János? Sportágtól függetlenül, íme rá egy jellemző mondat: „Ars poeticám nincs, mert az alapvetés, hogy nem csupán versenyzőt, embert is kell faragnom a tanítványaimból.”

2023.06.03 23:04:45

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Büszkén vállalja a klub iránti szeretetét, lassan egy éve pedig már hivatalosan is tesz, tehet a Lokiért.

2023.06.03 22:20:18

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Ez a publicisztika nem Suhajda Szilárdról, hanem a halálát övező reakciókról, a szokás szerint kettészakadt közhangulatról, a szinte kizárólag „féloldalas” gondolkodásról és véleményekről szól. Ezért vártam vele ennyit. Hiszen nem az a kérdés, kinek van igaza, hanem az, miért akarunk megint igazságot hirdetni olyan ügyben, amelyben egyetlen, objektív, osztatlan igazság nincs, nem is lehet.

2023.05.30 17:00:59

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Büszke rá, hogy harmadik olimpiai bajnoki címének megszerzése után megszólaltathatta Szilágyi Áront.