Játékossors: Gareth Bale már jövő héten golfversenyen indul

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.01.24. 09:41
null
Gareth Bale már jövő héten golfversenyen indul (Fotó: Getty Images)
Néhány héttel azután, hogy bejelentette labdarúgástól való visszavonulását, már másik szeretett sportágának hódol az angol Tottenham, a spanyol Real Madrid és az amerikai Los Angeles FC walesi válogatottja, a 33 éves Gareth Bale, aki saját Instagram-oldalán számolt be róla, hogy indul a jövő héten kezdődő, Pebble Beachen rendezendő golfversenyen.

„Örömmel jelentem be, hogy játszani akarok az AT&T Pebble Beach Pro-Am-versenyen jövő hónap elején” – írta Gareth Bale Instagram-oldalára néhány héttel azután, hogy azonnali hatállyal visszavonult a labdarúgástól.

A február 2. és 5. között zajló kaliforniai eseményen 156 profi és ugyanennyi amatőr golfozó indul, a profiknál ott lesz többek között a US Open-győztes Matt Fitzpatrick is.



A korábbi kiváló labdarúgó emlékezetes módon mutatta ki a golf iránti rajongását, miután Wales a 2019-es Európa-bajnoki selejtezőn 2–0-ra legyőzte a magyar válogatottat, a szigetországiak egy olyan walesi zászlóval ünnepeltek, melyre az volt írva: „Wales. Golf. Madrid. Ebben a sorrendben.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik