Darts: áprilisban zárt kapuk mögött kezdődik a PL-sorozat

Vágólapra másolva!
2021.02.22. 14:39
null
Nem Manchesterben, de áprilisban elkezdődik a 2021-es Premier League-sorozat (Fotó: AFP, archív)
Április elején zárt kapuk mögött veszi kezdetét Milton Keynesben a 2021-es darts Premier League-sorozat – jelentette be a sportág első számú szervezete, a PDC.

A küzdelmek járványmentes években már februárban elkezdődnek, és a mezőny minden csütörtökön más-más városban lép fel, a jelenlegi helyzetben azonban a PDC vezetői ugyanazt a megoldást választották, mint tavaly nyár végén: több napon át egy helyszínen, az angliai Milton Keynesben bonyolítják le a játéknapokat, nézők nélkül.

E szerint az első öt fordulóra április 5–9., az alapszakaszból hátralévő négy körre pedig április 19–22. között kerül sor.

Ezután következik az úgynevezett középszakasz (avagy az alapszakasz második fele) és a négyes döntő, de ezek időpontja és helyszíne a járványhelyzet miatt még nem ismert.

A 2021-ES DARTS PREMIER LEAGUE-SOROZAT MEZŐNYE
Gerwyn Price
(walesi, 1.), Michael van Gerwen (holland, 2.), Peter Wright (skót, 3.), Rob Cross (angol, 4.), Nathan Aspinall (angol, 5.), Gary Anderson (skót, 8.) ,Dimitri Van den Bergh (belga, 10.), Glen Durrant (angol, címvédő, 13.), José de Sousa (portugál, 15.), Jonny Clayton (walesi, 18.)
Zárójelben a világranglistás helyezéseket tüntettük fel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik