Csupasport: Vas Kata Blanka még tanulja a média kezelését

V. SZ.V. SZ.
Vágólapra másolva!
2021.10.21. 16:56
Eddig is hatalmas tehetségnek tartották, de ez az év áttörést jelentett a kerékpáros Vas Kata Blanka életében, aki negyedik lett a tokiói olimpián, és utána a Belgiumban rendezett országúti kerékpáros-világbajnokságon is.

A húszéves Vas Kata Blanka életében jelenleg nem sok idő jut másra a bringázáson kívül, sok időt tölt csapatánál, a sportág központjában, Belgiumban és Hollandiában, ahol egyre jobban ismerik és egyre otthonosabban mozog. Igaz, a médiát bevallása szerint még meg kell tanulnia kezelni.

„Még most sem úgy fogom fel, hogy komolyan csinálom, egyszerűen csak élvezni szeretném. Talán amiatt lett az életemben mégis fontosabb, mert az évek során egyre jobban megszerettem. Bár hároméves korom óta bringázom, a gyerekkoromból nem tudnék felidézni egy olyan pillanatot, versenyt, élményt, amely után valami érezhetően elkezdődött a karrieremben, inkább az egészre úgy emlékszem vissza, mint egy hosszabb folyamatra” – mondta az olimpiai negyedik helyezett sportoló.

A teljes interjút elolvashatják a Csupasporton,Vas Klata Blanka sok mindent elárul magáról, olyasmiket is, amiket eddig nem tudtunk róla, és már fent van az oldalunkon a szokásos blogszemlénk is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik