Csupasport: négy remek gyakorlat a kockás has eléréséhez

V. SZ.V. SZ.
Vágólapra másolva!
2023.03.27. 20:17
Címkék
A bikiniszezon közeledtével egyre többen végeznek hasizomgyakorlatokat, Nagy Bernadett személyi edző négy különösen jó feladatot ajánl útmutatásként.

„Megcsinálok napi kétszáz felülést, mégsem kockás a hasam! Hiába nyúzom magam a különböző hasgépeken, semmi eredménye nincsen!" Ilyen és ehhez hasonló panaszkodásokat naponta lehet az edzőtermekben hallani. Közeleg a bikiniszezon, a legtöbben egyre aktívabban készülnek a tavaszi és nyári hónapokra, Nagy Bernadett, a gyömrői Everest Fitness&Gym-ben dolgozó személyi edzőnek korábbi kézilabdázóként kiemelt területe a hasizom, és annak erősítése, formázása.„Megcsinálok napi kétszáz felülést, mégsem kockás a hasam! Hiába nyúzom magam a különböző hasgépeken, semmi eredménye nincsen!" Ilyen és ehhez hasonló panaszkodásokat naponta lehet az edzőtermekben hallani. Közeleg a bikiniszezon, a legtöbben egyre aktívabban készülnek a tavaszi és nyári hónapokra, Nagy Bernadett, a gyömrői Everest Fitness&Gym-ben dolgozó személyi edzőnek korábbi kézilabdázóként kiemelt területe a hasizom, és annak erősítése, formázása.

„El kell keserítenem a többséget, a kockahas a konyhában készül. Lehet ezen vitatkozni, csűrni, csavarni a témát, ám ez az igazság. Tévedés azt gondolni, hogy a sok hasprésnek köszönhetően láthatóvá válnak a kockák” – árulta el Nagy Bernadett a Csupasportnak, ahol megtalálják az általa ajánlott négy hatékony gyakorlatot is.

Ezen kívül olvashatnak egy interjút Evetovics-Balla Hajnalkával, akinek a nevét sokan ismerhetik futókörökből, néhány éve már edzőként is segíti a kezdő és haladó futók felkészülését. Hogyan tudja összeegyeztetni a futást és az edzősködést, mi a titka az edzői munkájának és mit üzen a futóknak? Többek között ezekről beszélgettek az Ultrabalaton-győztes Cseke Lillával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik