Csupasport: Cseke Lilla tanácsai a regenerálódásra

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2022.09.27. 17:41
Címkék
Cseke Lilla, az Ultrabalaton női győztese a Csupasporton futó sorozatának legújabb részében arra ad tanácsokat, hogyan vigyázzon az egészségére, aki rendszeresen fut. A pihenőidő és egyéb praktikák.

„Ha jól megy és örömet szerez, vagy éppen nem úgy megy, ahogy szeretnénk és javítani akarunk a teljesítményünkön, hajlamosak vagyunk egyre gyakrabban és egyre többet futni. Figyeljünk a testünk jelzéseire. Amikor fáradunk, nagyobb a sérülés veszélye, így a pihenőnapokkal akár nagyobb bajokat is megelőzhetünk” – írja Cseke Lilla, akinek teljes blogbejegyzését ide kattintva olvashatja el a Csupasporton. „Ha jól megy és örömet szerez, vagy éppen nem úgy megy, ahogy szeretnénk és javítani akarunk a teljesítményünkön, hajlamosak vagyunk egyre gyakrabban és egyre többet futni. Figyeljünk a testünk jelzéseire. Amikor fáradunk, nagyobb a sérülés veszélye, így a pihenőnapokkal akár nagyobb bajokat is megelőzhetünk” – írja Cseke Lilla, akinek teljes blogbejegyzését ide kattintva olvashatja el a Csupasporton.

A szabadidős oldalon megtalálja a Spartathlont felvezető cikksorozat legújabb részét is, amelyben Janisz Kurosz 1984-es rekordját veti össze a többi futócsúccsal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik