P. K.
2023.09.24 08:38 Frissítve: 2023.09.24 08:38

Csupasport: a legendás versenyen csak az eltévedéstől és a kóbor kutyáktól tart

Hat nap van hátra a Spartathlon rajtjáig – a Csupasport interjúkkal vezeti fel az Athén–Spárta között zajló 246 kilométeres versenyt, a harmadik részben az egyik magyar indulóval, Fogarasiné Veres Krisztinával készült interjú.

Fogarasiné Veres Krisztina

 

 

Első Spartathlonjára készül: izgatott?
Vegyes érzésekkel várom a versenyt – mondta a Svédországban élő Fogarasiné Veres Krisztina a Csupasportnak. – És igen, nagyon izgatott vagyok, hiszen az egyik álmom válik valóra azzal, hogy ott lehetek a Spartathlonon. Tudom, iszonyatosan nehéz a pálya, kemények a szintidők, ráadásul tartok az eltévedéstől és a kóbor kutyáktól is. Másrészt nyugodt vagyok, mert tudom, hogy mindent megtettem a felkészülés alatt, elvégeztem a kőkemény munkát. Maximálisan megbízom az edzőmben, Maráz Zsuzsannában, remek felkészülésen vagyunk túl, innentől rajtam múlik minden.

A teljes interjú a csupasport.hu-n olvasható!

2023.12.08 13:36:25

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

A szertornában a gerendát kedvelte, úszóként a váltót – ma is inspirálja a sport közösségteremtő ereje.

2023.12.06 17:14:08

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A játszótér köré húzott futópályán szuszogva-lihegve araszoló kocasportoló is legfeljebb csak érti, mintsem a tulajdon bőrén érzi, mennyi lemondásból és nevetséges kompromisszumból áll össze egy olimpiai részvétel kiharcolása – főleg a saját mindennapi kínszenvedéseivel összehasonlítva. És akkor még csak egyetlen olimpiai szereplésről beszéltünk, nem a nyolcadikról. Merthogy a tőrvívó Mohamed Aida történetesen erre készül, a nyolcadik ötkarikás részvételre.

2023.12.04 22:28:06

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. A legmagasabb szinten összezárt és összefogott a sportág.