Csupasport: a futás neki ünnep, igazi randi önmagával

V. SZ.V. SZ.
Vágólapra másolva!
2021.10.17. 20:23
Már fiatalon kitűnt gyorsaságával és tehetségével Zobák Gábor, akinek Futószakáll néven népes követőtábora van az Instagramon, és közösségi futásokat vezet szülővárosában, Győrben. Most a Csupasporttal beszélgetett.

Meghatározó élmény volt Zobák Gábor életében, hogy későbbi csapattársai mennyire kedvesen fogadták az atlétikai klubban, és az első edzés után úgy ment haza, hogy ettől kezdve neki bizony ott a helye. Hajtotta a gyorsaság és a versenyszellem, szeretett volna fejlődni.Zobák Gábor életében, hogy későbbi csapattársai mennyire kedvesen fogadták az atlétikai klubban, és az első edzés után úgy ment haza, hogy ettől kezdve neki bizony ott a helye. Hajtotta a gyorsaság és a versenyszellem, szeretett volna fejlődni.

„Az öltözőben csendben ültem, nem szóltam senkihez. Azon gondolkodtam, vajon milyen lesz az első edzésem – emlékezett vissza. – Ahogy kiléptem a pályára, és megláttam az edzőmet, tudtam, hogy jó helyre érkeztem. Amikor bekerültem a középiskolába, és elkezdtem atletizálni, két út közül választhattam. Vagy suli utáni bandázás és hétvégi bulik, vagy egy addig ismeretlen világ, amelyben a suli után mindennap edzés és hétvégente versenyek várnak itthon és néha külföldön. Én a másodikat választottam, és egyáltalán nem bántam meg.”

A teljes beszélgetést megtekinthetik a Csupasporton, ahol olvashatnak egy beszélgetést a kerékpározástól visszavonuló egykori olimpikonnal, Benkó Barbarával, aki egy érzelemdús győzelemmel zárta le a pályafutását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik