Asztalitenisz: mentővel vitték kórházba a Nemzet Sportolóját

Vágólapra másolva!
2021.09.27. 10:32
null
Jónyer reméli, kedden már hazaengedik (Fotó: Török Attila)
A Bors beszámolója szerint a hétvégét kórházban kellett töltenie az 1975-ben máig utolsó magyarként férfi egyéni asztalitenisz világbajnoki címet szerző Jónyer Istvánnak, miután túlhajtotta magát, és mentővel szállították a Honvéd Kórházba.

Jónyer István világbajnok asztaliteniszező péntek délelőtt az olimpiai bajnok párbajtőrvívó Nagy Tímea társaságában vidékre utazott a Halhatatlan Sportolók Társaságának egyik programjára. Fehérgyarmaton jártak, gyerekekkel találkoztak, élménybeszámoló is tarkította az eseményt.

„Még pingpongoztam is, az égvilágon semmi bajom nem volt, még csak fáradtságot sem éreztem” – mondta a napilapnak a Nemzet Sportolója, aki a program végeztével visszaindult Budapestre.

A fővárosban egy baráti összejövetelre volt hivatalos többek között Növényi Norbert olimpiai bajnok és Bárdosi Sándor olimpiai ezüstérmes birkózók társaságában, ám itt már elkezdett vele forogni a világ.

„Kimentem a levegőre, de mire kiértem, már le kellett ülnöm, a fülem is zúgott, a szédülés is fokozódott. Mentő érkezett, és a Honvéd Kórházba hoztak” – elevenítette fel Jónyer, aki azóta számtalan vizsgálaton átesett, és mind negatív eredménnyel zárult.

Jónyer a lapnak elmondta, abban bízik, hogy kedden már hazaengedik az egészségügyi intézményből.

A teljes cikk ide kattintva olvasható.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik