D. Á. 2021.05.11 15:46

Rögbi: óriási balhé a juniorok meccsén, az egyik szülő arcát műteni kell – videó

Brisbane-ben két U13-as rögbicsapat játszott egymás ellen, amikor hirtelen összeverekedtek a szülők. Az egyik édesapa úgy megsérült, hogy azonnal kórházba kellett szállítani, s arcműtétet kell végrehajtani rajta – olvasható a Sport Bible oldalán.

 

A balhé képen (Fotó: 7news.com)

A Josh Jones nevű édesapa súlyos arcsérülést szenvedett, miközben húsz szülő rohant be a juniorok meccsén verekedni Ausztráliában. Egyelőre nem tudni, min veszett össze a két „szurkolótábor”, de még az sem riasztotta vissza a felnőtteket, hogy a gyerekeik szeme láttára mennek egymásnak.

A videóban jól kivehető, hogy Jones éppen a földön fekszik, amikor óriási rúgást kap a fejére. Ez persze csak ahhoz vezetett, hogy még többen szaladtak be a pályára. Természetesen a sérültet azonnal kórházba kellett szállítani, s jelenleg is arcműtétjére vár.

 


 

A helyi rendőrség is komolyan veszi az esetet, közleményükben kijelentették, semmilyen szinten nem tolerálják az ilyen típusú viselkedést. Egyelőre keresnek egy 36 éves férfit, aki minden bizonnyal fejbe rúgta Jonest.

A rendőrség mellett egyébként az ifjúsági liga is nyomozást indított az ügyben. 

Az eset után nem sokkal egy GoFundMe oldalt is létrehoztak, ahol a sérült családját lehet támogatni.

2021.03.08 22:21:19

Egyéb csapat MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Sokszor eszembe jut, hogy egy-egy valamikor népszerű, jegyzett sportág miért tűnt el, legalábbis a (sport)köztudatból. Okok mindig fellelhetők, ám általánosítani nehéz, hiszen a világ s benne a lehetőségek folyamatosan változnak.

2021.01.07 20:06:06

Egyéb csapat CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Ehhez képest a buborékba zárt kosarastornák a béke szigetét jelentik, igaz, arra jóval kevesebb esély kínálkozik, hogy valaha is röhögőgörccsel fenyegető emlékek legyenek belőlük. Most bőven beérnénk csapataink továbbjutásával, no meg a rendezvények vírusmentességével.

2021.01.05 12:45:20

Egyéb csapat BERTA MIHÁLY, CSILLAG PÉTER

Vívásban, birkózásban és a művészeti versenyben szerezhettünk volna érmet Antwerpenben.

2021.01.02 16:49:51

Egyéb csapat BODNÁR ZALÁN

Az idei gálán Mediaworks-díjat kap a Pólósok pólósa és a két Kézisek kézise.

2020.12.04 17:41:04

Egyéb csapat BODNÁR ZALÁN, L. PAP ISTVÁN, SZELI MÁTYÁS, TÓTH ÁDÁM, BERTA MIHÁLY

Szenvedélyesen játszó futballisták, akiket azonban másfajta szenvedély is a hatalmába kerített.