Rögbi: óriási balhé a juniorok meccsén, az egyik szülő arcát műteni kell – videó

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.05.11. 15:46
null
A balhé képen (Fotó: 7news.com)
Brisbane-ben két U13-as rögbicsapat játszott egymás ellen, amikor hirtelen összeverekedtek a szülők. Az egyik édesapa úgy megsérült, hogy azonnal kórházba kellett szállítani, s arcműtétet kell végrehajtani rajta – olvasható a Sport Bible oldalán.

A Josh Jones nevű édesapa súlyos arcsérülést szenvedett, miközben húsz szülő rohant be a juniorok meccsén verekedni Ausztráliában. Egyelőre nem tudni, min veszett össze a két „szurkolótábor”, de még az sem riasztotta vissza a felnőtteket, hogy a gyerekeik szeme láttára mennek egymásnak.

A videóban jól kivehető, hogy Jones éppen a földön fekszik, amikor óriási rúgást kap a fejére. Ez persze csak ahhoz vezetett, hogy még többen szaladtak be a pályára. Természetesen a sérültet azonnal kórházba kellett szállítani, s jelenleg is arcműtétjére vár.

 


 

A helyi rendőrség is komolyan veszi az esetet, közleményükben kijelentették, semmilyen szinten nem tolerálják az ilyen típusú viselkedést. Egyelőre keresnek egy 36 éves férfit, aki minden bizonnyal fejbe rúgta Jonest.

A rendőrség mellett egyébként az ifjúsági liga is nyomozást indított az ügyben.

Az eset után nem sokkal egy GoFundMe oldalt is létrehoztak, ahol a sérült családját lehet támogatni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik