nemzetisport.hu
2014.07.27 15:42 Frissítve: 2015.03.23 02:13

Nincs néző? Rossz a csapat? Megoldás a drukkerrobot! - videó

A BBC Sport és a CBS is beszámolt a dél-koreai Hanwha Eagles baseballcsapatának új „szurkolóiról”: a pocsék ligaszereplése miatt akut drukkerhiánnyal küszködő klub robotokat állított be a lelátóra.

Kicsit drága megoldás szurkolópótlásra, de tény, hogy egyedi... (Fotó: Hanwha Eagles)

A Hanwha Eagles immár hosszú évek óta rettenetes mérleget tud felmutatni a koreai profi baseball-ligában (KBC): 2008 óta nem volt szezon, amelyet pozitív mutatóval zárt volna, a legutóbbi öt idényben összesen négyszáz vereséget szenvedett el hatszázhatvan mérkőzésen (a jelenlegiben ötven zakónál jár), a kitartó szurkolókat rendkívüli türelmük miatt pedig csak „buddhista szenteknek” becézik.

A klub igyekszik azért feldobni a hangulatot a dedzsoni baseballstadionban, így szolgálatba állított egy regimentnyi robotdrukkert. A valamilyen okból távol maradó szurkolók saját arcukat „kölcsönözhetik” a robotoknak, akik táblákkal és transzparensekkel üzennek, cheerleaderekként tudják vezényelni a rigmusokat, elindíthatnak hullámzást a lelátón, rendbontásra azonban (egyelőre) nem vetemednek.


2022.11.13 23:54:30

Egyéb csapat nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A tények, amelyek nem cáfolhatók semmiféle mentegetőzéssel. Mert a feltételes mód egyértelmű hárítás, csak éppen van benne némi visszamenőleges remény. Ami szintén logikai nonszensz. Ez a »mi lett volna, ha« olyan, mint a »jó« döntés. Nálam ilyen sincs, csak simán döntés, hiszen a többi lehetőség nem lett kipróbálva.

2022.11.12 23:16:12

Egyéb csapat nemzetisport.hu

A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.