Kamion: Európa-bajnoki futam a Hungaroringen – szurkolókkal!

T. A.T. A.
Vágólapra másolva!
2021.04.27. 10:05
null
Kiss Norbert is örül a hírnek (Fotó: Hungaroring Média)
A Hungaroring védettségi igazolással beengedi a nézőket a június 12-13-án tartandó kamion Eb-futamra, a kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert pedig annyira boldog ettől, hogy győzelme(ke)t ígér.

 

Elkezdődött a jegyértékesítés a június 12-13-án esedékes kamion Európa-bajnoki hétvégére. A Magyar Közlönyben április 26-án megjelent szabályozás értelmében: „a sportrendezvényeken részt vehetnek a koronavírus ellen védett személyek és a felügyeletük alatt lévő kiskorú nézők”, így eldőlt, a jelenlegi szabályozás értelmében a Hungaroring is fogadhat nézőket az ETRC idénynyitó viadalán. Aki tehát élőben szeretné látni a kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert csatáját Európa legjobb kamionversenyzői ellen – védettségi igazolvánnyal megteheti.

„Szuper hír, nagyon örülök neki – mosolygott Kiss Norbert a nyitott kapukról szóló hír hallatán a versenypálya közleményében. – Tavaly is mentünk a Hungaroringen, és nyertünk is, de a hangulat nem volt ugyanolyan, mint korábban, jobb lett volna együtt ünnepelni a szurkolókkal. Az idén ráadásul a magyar pályán kezdjük a szezont, remélem, nagyon sok örömteli pillanatot tudunk szerezni a hazai drukkereknek, mert egész télen keményen dolgoztunk, hogy jobbak legyünk, mint tavaly. Remélem, ez győzelmek formájában mutatkozik majd meg!”

Fontos információ, hogy a nemzetközi szövetség szabályozása értelmében a versenyt buborék-rendszerben rendezik meg, vagyis paddockátogatásra az idén sajnos nem lesz lehetőség. A lelátók mögött azonban színes, az egész család számára érdekes programok várják a látogatókat. A 14 év alattiaknak a belépés ingyenes (de regisztrációhoz kötött).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik