X SMART SPORT EXPÓ & FITNESS FESZTIVÁL

Vágólapra másolva!
2024.05.27. 07:45
Fotó: justclear
A Smart Sport Expo és Fitness Fesztivál Közép-Európa legnagyobb fitness expója és szakmai rendezvénye, melyen 100 kiállító vesz részt és bemutatja a legfrissebb trendeket, technikai, informatikai és online újításokat a sport, a fitness és az egészséges életmód területén. A nagyszabású eseményen az ország legismertebb prezenterei állnak színpadra, illetve idén is csatlakoztak ismert közéleti személyiségek a Sztárok az Egészségért Programhoz. (x)
Fotó: justclear

A Smart Sport Expó & Fitness Fesztivál célja, hogy az okos rendszereket, az online technológia újdonságait közelebb hozza a felhasználókhoz. Ezt hazánk legjobb szakemberi, közéleti személyiségei, sportolói, edzői és piacvezető cégei segítségével szeretnénk megmutatni a budapesti Papp László Sportarénában.

15 színpadon lehet kipróbálni a legjobb fitness trendeket, különböző mozgásformákat, a legismertebb eszközös és csoportos órákat is, mint például a ZONA burn, a jump fitness, vagy a kangoo. A rendezvényen közel 100 edző várja, hogy megismertesse és megszerettesse a különböző edzésformákat.

Fotó: justclear

Idén is több, az egészséges életmódot követők által ismert prezenter tart fantasztikus edzéseket a nagyszínpadokon, megmozgatja a rendezvényre kilátogatókat többek között Rubint Réka, Péntek Enikő. Katus Attila, Rubint Rella, Gelencsér Timi, Pancsó Gergely, Lissák Laura és Hegyes Berci, és további 100 oktató.

Fotó: justclear

A Sztárok az Egészségért Program idei nagykövetei:
Megrendezésre kerül Európa egyik legnagyobb fitness versenye, az IFBB Diamond keretén belül a Berkes László Emlékverseny.

Kiemelt programok:
Fitness nagyszínpadok a legismertebb edzőkkel és prezenterekkel
IFBB Diamond Cup & European Cup – Nemzetközi Fitness Kupa: Berkes László Emlékverseny
Sztárok az Egészségért Program
Ritmus csapatok – Dance színpad
Workshopok, aktivitások 15 színpadon, több mint 100 oktatóval és edzővel
Életmód, Fitness és Sport Expó több ezer négyzetméteren, 100 kiállítóval.

SMART SPORT EXPÓ & FITNESS FESZTIVÁL

2024. 06. 02. 09:00-18:00 Papp László Budapest Sportaréna

Részletek: www.smartsportexpo.hu 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik