Vívás: kilencedik a női tőrcsapat az újvidéki vk-n

K. E.K. E.
Vágólapra másolva!
2023.12.10. 18:45
null
Kondricz Kata (Fotó: Nemzeti Sport, archív)
Nem sikerült a nyolc közé jutás – kilencedik helyen végzett a Kondricz Kata, Kreiss Fanni, Lupkovics Dóra, Pásztor Flóra összetételű tőrcsapat az újvidéki vk-viadalon.

 

Akárcsak a férfi tőrcsapatunk Japánban, vasárnap Újvidéken a hölgyek is egyetlen vereséget könyveltek el a nap folyamán: sajnos éppen a nyolcaddöntőben, és éppen a kvalifikáció szempontjából egyik legnagyobb riválisunknak számító lengyelektől kapott ki a Kondricz Kata, Kreiss Fanni, Lupkovics Dóra, Pásztor Flóra összeállítású kvartett.

Ezt követően a lányok helytálltak, az viszont innen egyértelmű, hogy még a bravúrnál is nagyobb bravúrra van szükség a kvalifikációs időszak hátralévő szakaszában ahhoz, hogy Kondriczék csapatként ott lehessenek a párizsi olimpián.

VILÁGKUPAVERSENY, ÚJVIDÉK
Tőr. Nők. Csapat. Nyolcaddöntő:
Lengyelország–Magyarország 45:37 (Pásztor +1, Kondricz –1, Kreiss –4, Lupkovics –4). A 9–16. helyért: Magyarország–Románia 45:20 (Pásztor +9, Lupkovics +9, Kondricz +7). A 9–12. helyért: Magyarország–Spanyolország 45:25 (Pásztor +9, Lupkovics +6, Kondricz +5). A 9. helyért: Magyarország–Szingapúr 45:38 (Pásztor +12, Kreiss +2, Lupkovics –3, Kondricz –4).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik