Európai Játékok: Szeretnénk dobogóra állni, bízunk egymásban – Nádas Bence

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2023.06.20. 13:45
Mindjárt az Európai Játékok második versenynapján vízre teszi hajóját a férfi kajak négyesünk, amely az 500-as olimpiai számban szeretne hasonló eredményt elérni – azaz dobogóra állnának – mint nemrég a szegedi világkupa-viadalon. Nádas Bence szerint megvan a kellő magabiztosságuk, s bíznak egymásban. 

Mint ismert,bő egy hónappal ezelőtt a Kuli István, Csizmadia Kolos, Nádas Bence, Tótka Sándor összeállítású férfi kajak négyes bronzérmet szerzett 500 méteren a szegedi világkupa-viadalon. Az egység hasonló eredményt szeretne elérni a krakkói Európai Játékokon is, bár a fő céljuk az, hogy megnézzék, amiben fejlődtek, az miben mutatkozik meg a pályán. Erről Nádas Bence beszélt az NSO Tv-neka magyar küldöttség múlt szerdai eskütételén.

Videónkban a világ- és Európa-bajnok kajakos arról is beszél, hogy lehet-e a krakkói viadalra úgy tekinteni, mint az augusztusi olimpiai kvalifikációs világbajnokság főpróbájára, valamint sorra veszi, hogy mik lehetnek a magyar egység erősségei, amelyek eredményességhez vezethetnek.

A férfi kajak négyesünk szerdán 9 órától lesz érdekelt az előfutamban, a versenyszám döntőjét csütörtökön rendezik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik