Videó: Gurisattiéknál még a cipőfűzés is verseny volt – Csisztu Sport Cast

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2022.11.20. 12:39
null
Gurisatti Gréta, Csisztu Zsuzsa és Jakabos Zsuzsanna (Fotó: Csisztu Sport Cast/Facebook)
A korábbi Európa-bajnok úszó, Jakabos Zsuzsanna és Gurisatti Gréta, a magyar női vízilabda-válogatottal olimpiai bronzérmes, világbajnoki ezüstérmes Gurisatti Gréta volt Csisztu Zsuzsa vendége a Csisztu Sport Castban.

„Én nagyon sokáig búvárúszó is voltam” – kezdi Gurisatti Gréta, akinek édesapja, Gurisatti Gyula többszörös búvárúszó világbajnok. „12 évesen az akkori dunaújvárosi edző keresett meg, hogy látott futóversenyen, atlétikaversenyen, öttusaversenyen, búvárúszóversenyen és látja, hogy a sporthoz jó affinitásom van.”

Gurisatti azt is megemlíti, hogy volt egy időszak, hogy futva jártak edzésre és a nővérével még a cipőfűzésből is versenyt rendeztek.

A műsorban Jakabos Zsuzsanna elmondta, hogy volt sok holtpontja a pályafutása során: „Álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyi idősen itt fogok ülni és arról beszélgetünk, hogy én még úszom.”

Csisztu Zsuzsa kitért a beszélgetésben a két sportoló medencén kívüli életére is. Jakabos mesélt saját fürdőruhamárkájáról, Gurisatti pedig Gr8ta by Gurisattiról, az általa létrehozott ruhamárkáról. Emellett szó esett az úszás és a vízilabda utáni életről, valamint az edző-versenyző kapcsolatokról az uszodában.

A TELJES ADÁS

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik