Csupasport: életmentő műtét után megnyerte a bükki Hardot

N. ZS.N. ZS.
Vágólapra másolva!
2022.03.26. 21:43
Márciusban rendezték meg a Bükki Kilátások trailt, amelynek 66 kilométeres versenyszámát, a Hardot Belus Tamás ultrafutó nyerte meg 6:15:20-as idővel.

„Nagy szívügyem a Bükki Kilátások Hard; ez volt az egyik első hosszabb versenyem még 2014-ben, azóta többször is részt vettem rajta – meséli. – Jó helyezéseket értem el, viszont mindig eltévedtem, már szinte a nevetség tárgyává váltam a mezőnyben. De most nem így történt. Az időjárás szuper volt, a körülmények ideálisak, a szervezés hibátlan, és nem volt gond a frissítéssel sem. Ez egy igazi családias »old school« rendezvény, amely a mezőny egy részének hagyományosan az év első versenye.”„Nagy szívügyem a Bükki Kilátások Hard; ez volt az egyik első hosszabb versenyem még 2014-ben, azóta többször is részt vettem rajta – meséli. – Jó helyezéseket értem el, viszont mindig eltévedtem, már szinte a nevetség tárgyává váltam a mezőnyben. De most nem így történt. Az időjárás szuper volt, a körülmények ideálisak, a szervezés hibátlan, és nem volt gond a frissítéssel sem. Ez egy igazi családias »old school« rendezvény, amely a mezőny egy részének hagyományosan az év első versenye.”

Belus Tamás elmondta, a viadal elég unalmasan telt olyan szempontból, hogy elég hamar az élre állt, néhány kilométer megtétele után végig vezetett. A Bükki Kilátások nevéhez méltóan olyan csodálatos helyekre kalauzolja a résztvevőket, ahonnan néhány másodperc erejéig megéri gyönyörködni a tájban.

A csupasport.hu hosszabban is beszélgetett az ultrafutóval, akinek teljesítménye annál inkább kiemelkedő, hogy tavaly életmentő műtéten esett át.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik