Január 17-én elstartol a Sportrádió

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2022.01.07. 08:00
2022. január 17-én új rádióállomás szólal meg a Budapesten és környékén fogható 105.9 MHz-es frekvencián, valamint a nemzetisport.hu-n, a leglátogatottabb magyar sportportálon, amely a 120. évfolyamát kezdő sportnapilap, a Nemzeti Sport internetes kiadása. Magyarország első és egyetlen sportrádiója a testmozgás, a játék, az egészséges életmód, a siker, a küzdelem, a fair play, a hazaszeretet és az összetartozás jegyében minden „sportos” témában hallatja a hangját. Az új adóhoz tapasztalt, népszerű műsorvezetők, sőt volt sikeres sportolók is csatlakoznak. A magas szakmai színvonalra garancia az is, hogy a Sportrádió a Nemzeti Sport szakmai tudására, kapcsolatrendszerére, minden jelentős hazai és nemzetközi eseményen jelen lévő tudósítói hálózatára is épít.


A tematikus rádióállomás a sportot szeretők roppant széles rétegét szólítja meg. A híreken, eredményeken és helyszíni tudósításokon túl, rendszeres vendég lesz aSportrádióbana magyar sport számos ismert bajnoka, háttér- és magazinműsorokban igyekeznek műsorvezetőink és szakértő vendégeik kitárgyalni mindent, ami a szurkolókat, hallgatókat érdekelheti.

A Sportrádió műsorvezető gárdája olyan kitűnő újságírókból, rádiósokból, a sportban is jól ismert és közkedvelt egyéniségekből áll, mint a – többek között a Formula–1 hangjaként országos népszerűségre szert tevőSzujó Zoltán, a több rádióállomásnál is a hallgatók kedvencévé váltSzegő Tibor, a rádiósként is rutinos és kedveltHarsányi Levente, de csatlakozik a csapathoz mások mellett az olimpiai bajnokRisztov Éva, valamint az ugyancsak korábbi olimpiai résztvevő, televíziós és rádiós műsorvezetőként egyaránt sikeresCsisztu Zsuzsa, aMandinersportrovatvezetője. Egy igazi sportrádiós legenda, Török László, valamint a megannyi nagyszerű közvetítéséről is ismertLantos Gábor, azOrigosportrovatvezetője is.

A hallgatókat színes, humorral és sporttal átitatott, informatív reggeli műsor ébreszti a105.9 MHz-en. Délelőtt zenei maraton, napközben információs műsor, délutántól egészen késő estig a napi sporteseményekre épülő, helyszíni kapcsolásokkal tarkított, de tematikus tartalmakkal is kiegészülő műsorfolyam várja a Sportrádiót hallgatókat.

„A magyar sportcsalád és a sportújságíró szakma nagy és régi vágya teljesül azzal, hogy megszólal hazánk első és egyetlen tematikus sportrádiója. Az természetes, hogy aSportrádióotthona aznso.hulesz és a kölcsönösen előnyös együttműködésben aNemzeti Sportszakértői, tudósítói, információi a rádióműsorok szakmai színvonalát is emelik majd” – jelentette ki az együttműködésről szólvaBallai Attila, a Mediaworks Hungary sportfőigazgatója.

„Az alapítókkal, szerkesztőkkel hiszünk abban, hogy a sport maga az élet, és a nagy bajnokok, világra szóló magyar sikerek példája, üzenete mindenkit megérint – mondta elSzöllősi György,aMagyar Sportújságírók Szövetségeelnöke, aNemzeti Sportfőszerkesztője, aSportrádiótulajdonosa. – Hatalmas lehetőség, hogy a Sportrádió szól majd anemzetisport.hu-n, de legalább ennyire fontos, hogy a105.9 MHz-es frekvencián is hallhatók lesznek a műsoraink.Vobeczky Zoltán főszerkesztőalapos előkészítő munkája és aMediaworksvezetőinek megtisztelő bizalma révén fantasztikus stábbal, nagy lendülettel indítjuk el aSportrádiót, amely meggyőződésünk szerint hiánypótló a hazai médiapiacon.”

Sportrádió. A győztesek hangja!

További információkért kérjük írjon az alábbi email címre: sportradio@nso.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik