Darts-vb: Van Barneveld elkapta a koronavírust

Vágólapra másolva!
2021.12.25. 07:50
null
Raymond van Barneveld megfertőződött a koronavírussal (Fotó: Getty Images)
Elkapta a koronavírust Raymond van Barneveld, aki december 23-án, csütörtökön még Rob Cross ellen lépett színpadra és szenvedett vereséget a londoni PDC-dartsvilágbajnokságon. A hírről maga a holland játékos számolt be a közösségi oldalán.

Raymond van Barneveld azt írta a Twitteren, hogy a második fordulós mérkőzése után kezdtek el rajta jelentkezni a koronavírusra utaló tünetek.

„Sajnos be kell jelentenem, hogy pozitív lett a koronavírustesztem – írta az 54 éves sportoló a közösségi oldalán. – A meccs közben még nem volt semmilyen panaszom, utána kezdtem érezni, hogy légszomjam és lázam van. Felhívtam a menedzseremet, Ben de Kokot, aki azt tanácsolta, hogy menjek egyből a szállodai szobámba és ne adjak senkinek interjút. Jelenleg láz és komoly fáradtság gyötör. A következő napokban karanténban maradok Londonban. Rob Cross-szal és a PDC-vel már beszéltem a kialakult helyzetről.”

A sportág első számú szervezete egyelőre nem reagált Van Barneveld megfertőződésére.

A világbajnokság küzdelmei hétfőn, a karácsonyi szünet után folytatódnak. Rob Cross december 28-án, kedd este Daryl Gurneyvel vívja a következő mérkőzését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik