Csupasport: Nagyot csattant a fejem – Lubics Szilvia

Vágólapra másolva!
2021.09.07. 18:58
Lubics Szilvia, a világ egyik legjobb ultrafutója a Rádió 1-en mesélt hétvégi balesetéről – bevallása szerint szerencsés, hogy kisebb sérülésekkel megúszta, amikor egy nő elütötte az autójával.

Ahogyan arról a Csupasport is beszámolt, Lubics Szilvia szerencsés kimenetelű balesetet szenvedett a Szőlőskörön. A világ egyik legjobb ultrafutója az Ultrabalatonra készült, de egyelőre kérdéses, részt vehet-e a versenyen. A legfontosabb azonban, hogy a Balatonakalinál történt balesetet zúzódásokkal és kisebb fejsérüléssel megúszta.

Közösségi oldalán korábban röviden leírta, mi is történt valójában, de szeptember 7-én, kedd reggel a Rádió 1-en, Balázsék műsorában részletesebben is mesélt a balesetről.

„Ebben a helyzetben csak rosszabbul járhattam volna, persze az lett volna a legjobb, ha meg sem történik, de így is csoda, hogy ilyen sérülésekkel megúsztam – mondta Lubics Szilvia. – Annyit észleltem, hogy futok, és kaptam egy nagy ütést hátulról. Azt nyilván felfogtam, hogy elütött valaki, de a következő emlék, hogy irdatlan nagyot csattan a fejem az aszfalton. Ilyenkor minden nagyon gyors, nem fogod fel, mi történik. Nem vesztettem el az eszméletem, arra emlékszem, hogy állnak körülöttem futók, és én azt bizonygatom, hogy semmi bajom nincs, menjenek, majd jön a mentő. A mögöttem futó elmeséléséből tudom, hogy az autó jobb eleje kapta el a bal csípőmet, felkerültem a motorháztetőre, ott megfordultam, és úgy estem vissza. Az autós még továbbment, az előttem futó srác könyökét elvitte a visszapillantója, de ekkor már mindenki megijedt, és ugrált be a fűbe. Végül azután állt meg, hogy kerékpárosok álltak elé.”

A vétkes sofőr állítólag fel sem fogta, mi történt, és azt sem, hogy akár sokkal nagyobb is lehetett volna a baj.

A teljes cikket elolvashatja a csupasport.hu weboldalon, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik