Televízió: július 18-án indul az M4 - napi 10 óra élő sportműsor

Vágólapra másolva!
2015.05.13. 09:44
null
A Formula–1-et is az M4 közvetíti majd (Fotó: Reuters)
Július 18-án indul a közmédia sportcsatornája, az M4 Sport – adta hírül a telesport.hu. Az új adón napi tízórányi élő műsor lesz, itt látható majd például a Formula-1, a vizes világbajnokság, és nem utolsósorban a labdarúgó Bajnokok Ligája, amely visszatér a közmédia képernyőire.

 

Szabó László Zsolt, az MTVA vezérigazgatója a Media Hungary konferencián arról beszélt, hogy nyár közepén indul a közmédia sportcsatornája, amely napi tízórányi élő adást kínál.

„Július tizennyolcadikától új csatornát indítunk M4 Sport néven, amely must credit csatorna lesz, tehát mindenki számára kötelezően terjesztendő – mondta Szabó László Zsolt. – Az M4 Sportnak százszázalékos lefedettsége lesz, elsősorban a magyar sportokra hegyezzük ki, de ezen kívül lesz benne két nemzetközi húzó tartalom, az egyik a Formula–1, a másik pedig a Bajnokok Ligája, amelynek közvetítési jogát három évre megszereztük.”

Az M4 Sport elsősorban a magyar érdekeltségű sporteseményekkel foglalkozik, mind az öt látványsportág, és a 16 kiemelt sportág is folyamatosan jelen lesz a képernyőn.

Már most biztos, hogy az M4-en lesz látható a vizes sportágak kazanyi világbajnoksága, valamint a pekingi atlétikai vb is.

Természetesen 2016 legnagyobb sporteseményeit, a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságot és a riói olimpiát is közvetíti az M4. A nyári játékokat a közmédia összes csatornáján és az interneten is figyelemmel lehet majd kísérni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik