Képzés: megnyíló kapuk - Ringier-TV2 közös kurzus indul

Vágólapra másolva!
2013.02.25. 21:38
A tavasszal megnyílnak a Ringier-szerkesztőségek kapui, az ország egyik legnagyobb médiabirodalma és a TV2 Akadémia közös újságíróképzést indít.

Nem mindennapi lehetőség ez azok számára, akik szeretnek írni, illetve azoknak is, akik riporteri álmokat dédelgetnek. Hiszen nem titok, hogy az igazán nagy tévés szakemberek újságíróként is megállnák a helyüket!

Tanulni nem szégyen, a legjobbaktól tanulni viszont ajándék!

A képzés egyik legnagyobb előnye, hogy a hallgatók a Ringier-székházban sajátíthatják el az újságírás alapjait, bepillantást nyerhetnek a szerkesztőségek munkájába (online és print termékek – a Nemzeti Sporttól a Népszabadságig, a Blikktől a női magazinokig), próbára tehetik tehetségüket és olyan szakemberektől tanulhatnak, olyanokkal gyakorolhatnak, akik hosszú évek óta meghatározó személyiségei a hazai újságírószakmának. És nem utolsó sorban: részt vehetnek a gyakornoki programban is! A többi már rajtuk múlik.

A gyakorlatra épített képzés két félévből áll, a tanórák csütörtökön és pénteken lesznek, tehát munka és iskola mellett is könnyen elvégezhető a képzés.

Jelentkezni a TV2 Akadémia honlapján lehet (http://tv2akademia.hu), a határidő: 2013. március 2.!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik