Ígéretét betartva Ronaldo csaknem 500 kilométert bringázott négy nap alatt

SMAHULYA ÁDÁMSMAHULYA ÁDÁM
Vágólapra másolva!
2022.06.09. 18:28
A korábbi kétszeres világbajnok brazil csatár a Szent Jakab-utat tette meg, miután a Valladolid visszajutott a spanyol élvonalba.

Betartotta ígéretét Ronaldo, a Real Valladolid többségi tulajdonosa. A korábbi kétszeres világbajnok brazil csatár ugyanis megfogadta, ha a klub visszajut a spanyol élvonalba, bringára pattan, és teljesíti a Szent Jakab-utat. Nos, a játékosok megtették a magukét, a Real Madrid és az Internazionale korábbi csatára pedig boldogan pattant nyeregbe.

„Futni nem tudok, úgyhogy kerékpárral teljesítem – idézte még indulása előtt a 45 esztendős klasszist a brit The Sun. – Tudom, fizikailag megterhelő lesz, de egyúttal felejthetetlen élménnyel gazdagodom. Amikor kiestünk, tudtuk, kemény munka vár ránk, ha vissza akarunk jutni az élvonalba. Tettem egy ígéretet, a játékosok pedig kiváló munkát végeztek, úgyhogy a tiszteletükre teljesítem az utat.”

Fotó: Instagram

 

Ronaldo – feleségével együtt – a klub létesítményétől, a José Zorrilla Stadiontól indult, és négy nap alatt ért Santiago de Compostelába, ahol hatalmas tömeg fogadta. Jóformán meg sem kottyant neki a csaknem 500 kilométeres táv, pedig a láthatóan túlsúllyal küzdő legenda játékosként sokat bajlódott a térdével.

Címlapfotó: Thiago

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik