Érmesek testépítőink a világbajnokságon

Vágólapra másolva!
2021.11.05. 14:38
Nyircsák József és Kardos Gergely is ezüstérmet szerzett a Santa Susannában zajló testépítő- és fitnesz-világbajnokságon, míg Molnár Eszter az előkelő ötödik helyen végzett.

Nagyszerűen kezdték a spanyolországi világseregszemlét testépítőink és fitneszversenyzőink. Nyircsák József második helyen végzett a juniorok mezőnyében a Games Classic Bodybuilding kategóriában, míg Kardos Gergely (a címlapon) – a 16–20 év közötti junioroknál – ugyancsak a dobogó második fokára állhatott fel a Men’s Physique kategóriában a Santa Susannában zajló testépítő- és fitnesz-vb-n. A nőknél Molnár Eszter az 5. helyen végzett a 16–20 év közötti juniorok mezőnyében az artistic fitness kategóriában.

 

Nyircsák József

 

„Bár nem sikerült megvédenem junior-világbajnoki címemet, így is fantasztikus teljesítményt értem el – írta Facebook-bejegyzésében Nyircsák József. – Óriási megtiszteltetés, hogy ilyen jelentős eseményen vehetek részt. A sok gratuláció és elismerés közül kiemelkedik az egyik pontozóbíró dicsérete, amelyben kiemelte a fizikumomat és az esztétikai arányosságomat.”

Mint ismert, minden korábbinál nagyobb létszámú, 26 tagú magyar küldöttség képviseli a magyar színeket a november 4. és 7. között zajló IFFB junior, felnőtt és masters testépítő- és fitnesz-világbajnokságon, amely a sportág történetének legnagyobb szabású seregszemléje.

 

A 2021. november 4. és 7. között Santa Susannában zajló testépítő- és fitnesz-világbajnokság magyar résztvevői:

Gulyás Fanni, Nyircsák József, Kardos Gergely, Végh Tünde , Berecz Sándor , Obertol Dávid, Szalai Evelin, Véninger Brigitta, Lólé Adrienn, Fekete Tünde , Serban-Popa Casandra, Horváth Andrea, Balizs Beatrix, Molnár Eszter, Bogdán Szófia, Balogh Eszter, Zemen Fruzsina, Hajdú Eszter, Kiss Brigitta, Vágó Virág, Giczi Boglárka, Dudás Barbara, Antal Adrián, Somogyi Gergely, Frájter Béla Nyárasdi Zsombor


 

Fotók: IFFB Hungary Official

Címlapon: Kardos Gergely

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik