Triatlonozik az egykori Spice Girl

Vágólapra másolva!
2021.10.21. 18:14
Tíz éve rendszeresen jár triatlonversenyekre az egykori Spice Girls-lány, aki nemcsak imád sportolni, de célja, hogy minél több embert rávegyen a rendszeres testmozgásra.

Emlékeznek még Melanie Jayne Chisholmra?


Ha azt írjuk, Mel C, akkor talán már többeknek beugrik, hogy a kilencvenes években népszerű lányformáció, a Spice Girls egykori tagjáról van szó. Azt viszont vélhetően kevesebben tudják, hogy az egyik legsportosabb hírességről van szó, a Sporty Spice becenevű negyvenhét éves énekes ugyanis tíz éve, 2011 óta triatlonozik, versenyeken is rendszeresen indul, amelyeken kimondottan jól teljesít.

Élete második versenyén, sprinttávon 1:20:03 alatt ért célba, az öt kilométeres futást 20:47 alatt teljesítette, és a korosztályában a tizenharmadik legjobb időt érte el. Nem sokkal később olimpiai távon indult a népszerű londoni maratonin, ahol az akkori Twitter-bejegyzése szerint egyéni csúcsot döntött. 2013-at írtunk ekkor, és a lelkesedése azóta sem csökkent, az Instagramján is rendszeresen oszt meg sportos tartalmakat, nemrég egy edzős videót tett közzé.

„Mindennap szeretnék még jobbá, gyorsabbá, erősebbé és kitartóbbá válni” – mondta a Guardiannek. A sport azóta is része a mindennapjainak, miközben folyamatosan turnézik, és neveli 2009-ben született kislányát, Scarlettet.

„A sportnak köszönhetően fizikailag és mentálisan is erősebbé váltam, és az önbecsülésemnek is nagyon jót tett. Mindenkinek ajánlom, hogy kezdjen el triatlonozni, mert hamar érezni fogja, mennyi pozitív hatása van. A sport nagyon fontos része az életemnek, mindig népszerűsíteni fogom, és igyekszem minél több embert rávenni a mozgásra”idézte őt a triathlete.com.

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik