Szép munka a végére: a decemberi csapat

Vágólapra másolva!
2020.01.01. 17:31
Decemberben sem lankadtak futóink, sokan fejezték be az 500 kilométeres kihívást, többen karácsony után is futottak még néhányszor, hogy meglegyen a tervezett kilométerszám.

Véget ért a Csupasport első nagy kihívása. Ezúttal a decemberi teljesítőket mutatjuk be, közülük hamarosan sorsolunk is – január második hetében pedig a fődíjakat sorsoljuk.

Köszönjük sok-sok futó olvasónknak a részvételt. Akinek 2019-ben megvolt az 500 kilométer, az idén emelheti is a tétet!

2019. DECEMBER


A tavasszal még csak néhány száz métert tudott futni Hollós Csaba, első decemberi teljesítőnk, de az ősszel már a félmaratoni távot is kipipálhatta. Somogyi Katalin év közben megsérült, de a siófoki váltófutásban már ő is ott lehetett. Sályi Péter immár labda nélkül fut, sőt a félmaratoni a kedvenc távja lett. Czuczor Ágnes pedig büszkén mondhatja: már nem csak úszni tud hosszabb távon! Harsányi Krisztina ötven fölött döntött úgy, hogy futni kezd, és sorra teljesíti a félmaratonikat. Balogh Edit néhány hónap alatt jutott el a komolyan vett futástól a maratoni távig. Az utolsó pillanatokban jelentkezett Kecskeméti Attila, aki a tavalyi adagnál az idén többet futott, illetve Merl Zsolt, aki 2020-ban készül egy klasszikusra. Mojzer Pétert pedig a futás közben eltört lába sem tántorította el az újabb futásoktól.

czuczor ágnes

 

 

kecskeméti attila

Az idén összesen 668 km-t futottam, a tavalyi 644-hez képest kicsit többet. Összejött egy félmaratoni a Margitszigeten, a cél, hogy 2020-ban is sikerüljön. GPS-es órával július óta mérem a távolságokat. Előtte is a szokásos helyeken futottam, főként futópályákon (Margitsziget, Normafa), illetve a kis-sváb-hegyi erdőben hagyományos stopperrel mentem. Futóversenyeken nem indultam, kivétel a Szigetfutás.


 

 

 

 

 

sályi péter

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik