BL sorsolás - élőben

191137 191137191137 191137
Vágólapra másolva!
2013.08.29. 12:08
Ennél világosabb, és fantáziátlanabb címet minden erőmet összeszedve sem tudtam volna adni a mai történelmi eseménynek. A Benfica blog történetében...

BL sorsolásEnnél világosabb, és fantáziátlanabb címet minden erőmet összeszedve sem tudtam volna adni a mai történelmi eseménynek. A Benfica blog történetében először élő közvetítéssel jelentkezünk egy sportesemény kapcsán. Egy teljes meccs még hosszú lenne, és kihívásokkal teli, úgyhogy bemelegítésképpen egy sorsolással kezdjük. Hajtás, pajtás!BL sorsolásEnnél világosabb, és fantáziátlanabb címet minden erőmet összeszedve sem tudtam volna adni a mai történelmi eseménynek. A Benfica blog történetében először élő közvetítéssel jelentkezünk egy sportesemény kapcsán. Egy teljes meccs még hosszú lenne, és kihívásokkal teli, úgyhogy bemelegítésképpen egy sorsolással kezdjük. Hajtás, pajtás!

LÉGY TE IS RÉSZESE ENNEK A TÖRTÉNELMI ESEMÉNYNEK! Küldd a <3NunoGomes szót a 0690 662... Kommentolj, mondd el a véleményed, kérdezd meg, hogy ez a cefet gyenge Benfica miért első kalapos, és a Dortmund miért csak a harmadikban van, mi mindenre válaszolunk!

18:43: Ezennel zárjuk közvetítésünket, a blogmotor meg rohadjon meg. Gomes fog elemezni.

18:42: Bécsbe jön a Porto, az Atlético és a Zenit. Nem ez lendíti fel a bécsi futballturizmust, az biztos.

18:41: A Plzen is viszonylag simán fog kihullani.

18:40: A Köbenhavnra sem irigykedünk, ha csak nem azért, mert nekik van BL csapatuk, nekünk meg nincs.

18:39: Szalai az ősszel kétszer is Bukarestbe utazhat.

18:38: Celtic kasza. Ebből az El is csoda lenne.

18:37: Benfica, PSG, Olimpiakosz, Anderlecht. Gomes88 majd kielemzi, szerintem ez álomcsoport.

18:36: Elvesztettem a fonalat, engem már csak a mi csoportunk érdekel. A blogmotorra még mindig mérges vagyok.

18:34: A Napoli és a Dortmund kiejtheti az Arsenalt már a csoportkörben.

18:33: Mi amúgy a PSG-vel és az Olimpiakosszal fogunk találkozni.

18:32: A blogmotor kicseszett velünk (rohadjon meg), 20 perc elveszett, a rendszer ledobott. Most Sousa a színpadon. Bognár Gyurit nem látom sehol.

18:12: Johann Cruyff a színpadon, az alapítványa amúgy kapott valamilyen díjat az UEFA-tól.

18:10: Közben kihúzták a Portót és a Manchestert is, de ez most nem érdekes, mert ott vagyunk az első kalapban!!!

18:09: Igen, sikerült! Kihúztak minket! Ott vagyunk! A C csoportba kerültünk, ahonnan két éve továbbjutottunk csoportelsőként a Basel, a MU és a Galati előtt.

18:08: A Barcát is kihúzták, Figo a H csoportba csalta őket.

18:07: A Bayern megy a D csoportba. Jó helyen van.

18:05: Új csalás? Billy húz, Gianni teker, vajon hol cserélik ki gyorsan a golyókat? Pofátlanok... A Real közben megy a B csoportba.

18:04: A Chelsea az E csoportba került. Ennek az ég világon semmi jelentősége nincs.

18:03: Az Arsenal nagyon elbújt, alig lehetett kinyitni. Nem csoda, hogy szégyellik magukat, az első kalapból ők az egyetlen, akik még nem nyertek BEK-et, vagy BL-t. Mennek az F csoportba.

18:02: Gianni ismertette az egyszerű, mégis bonyolult sorsolási rendszert, lesznek piros színek, meg minden. Kezdődhet a sorsolás!

18:00: Gianni zéró toleranciát hirdet:Imádunk, Gianni!

17:58: Gianni beszél. #csámpionszlíg

17:56: Seaman talán még mindig nem érti, hogy hogy verte így be a 2000-es Eb-n 25-ről Figo. Jól esett feleleveníteni ezt a pillanatot újra. Az idei döntő fővédnöke a Szentkirályi ex-arca. Futballnagyhatalom vagyunk.

17:55: Gianni in da house! A kedvenc kopasz olasz karakterem.

17:54: Zombori szelleme a teremben:

- Hogy lehetett esélytelenebbként legyőzni az Intert?

- Hát több gólt kellett lőni!

17:53:Most a Celtic-Inter BEK döntőt nézhetjük, amit a skótok nyertek. A Celtic kapitánya, Bill McNeil hozza be a kupát, bár nehezen bírja már.

17:51: Ez most kicsit szofti lesz, de Robben góljánál én is libabőröztem. Jó összeállítás volt, gratula az UEFA munkatársainak!

17:49: Az előző szezonból nem nagyon mutogatnak minket, de ez nem csoda. Kiestünk csont nélkül. Idén jobbak akarunk lenni.

17:48: Lesz pár különleges vendég, akik segítenek sorsolni. Tippelek: Eusébio és Figo.

17:47: Az UEFA streamje 3 másodperccel gyorsabb az Eurosport adásánál. Aki igazán up to date akar lenni sztrímel.

17:46: Mondjunk nemet a rasszizmusra!

17:45: Platinival nyitunk, meg a csodás Luz képével. Utóbbit jobban szeretjük.

17:32: Az Eurosporton egyelőre női teniszt mutogatnak. Teniszben egyébként nincs les.

16:54: A Benfica facebook oldala tette ki ezt a nagyszerű képet, és az alattunk lévő függőleges oszloppal szerintem ki is tudnánk egyezni:

16:45: Még egy óra van hátra a sorsolásig. Ajánlott csatornák: Eurosport, Digisport, vagy stream. Én Eurosporton fogom nézni eredeti hanggal, mert imádom Gianni Infantinót, de róla majd később.

16:10: Jó lenne az Austria Wient kapni a 4. kalapból. A meccs előtti edzésnapra már biztosan kimennék, és valahogy megszerezném Djuricic izzadt edzőgatyáját. Sajnos más közeli csapat nem lesz, csak Bécs kecsegtet egy laza túrával. Esetleg Plzen, de az már nem olyan egyszerű.

15:10: Megmondóember az nso-ról:

KOPITAR

1.kalap: porto, benfica! :)ez olyan mint a FIFA ranglista, Magyarország 31., Kolumbia 3.!!! :)))

Reméljük véletlenül sem arra gondol a magyar-kolumbiai összehasonlításnál, hogy a két válogatottnak bármi köze lenne egymáshoz játékerőben.

15:01: A BL történetében még sohasem fordult elő, hogy két portugál csapat is legyen az első kalapban. Az olaszoknak egy sincs, a németeknek egy, a spanyoloknak szintén kettő, míg az angoloknak három csapatuk van velünk egy kalapban.

14:19: Fun fact: az első kalapból csak a Benficának és az Arsenalnak ugyanaz idén is az edzője, mint a tavalyi szezonban. -via planetbenfica

13:45: Már csak négy óra van hátra a sorsolásig. Egyáltalán nem izgulunk. Kéne?

13:07: Piko nevű kommentelőnk a Guttmann-átokról kérdezősködik. Mondhatnánk, hogy teljesen megfeledkeztünk már a dologról, de ez nem igaz. Inkább azt mondjuk, hogy az átok nem vonatkozik az új Estádio da Luz területére, meg úgy egyébként is, ez már a BL, nem a BEK. Guttmann amúgy minden idők legjobb Benfica edzője volt, ezt ne feledjük.

12:32: Tudjátok miért kéne idén megnyernie a BL-t a Benficának? Mert akkor történelmet írhatnánk: még soha senkinek nem sikerült hazai pályán megnyerni a Bajnokok Ligáját, és a BEK-ben is csak az Internek, és a Real Madridnak jött ez össze.

12:18: Megkezdem maratoni küldetésemet. Annyit elárulok, hogy a média MINDIG hazudik, és igazából az is lehet, hogy egyáltalán nem élőben nyomjuk mi sem, és ők sem, ugyanis már rég le van az egész csoportbeosztás zsírozva. Lesznek kemény csoportok azért, hogy legyen mindig egy jó meccs a tévében, és könnyűek, hogy a Barcának jó legyen. Szóltunk előre!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik