Színpadon az elit, kezdődik a BL; Boli Dibusztól hallott a 0–6-ról…

Vágólapra másolva!
2022.09.05. 23:18
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

A szokásosnál hamarabb, de végre kezdődik a Bajnokok Ligája csoportköre. Az európai topfutball elitje novemberre kénytelen lezavarni a következő szakaszt, hiszen az év végén még vb-t is rendeznek Katarban, az erőltetett menet kedd este rajtol. Megnéztük, hogy a főszereplők milyen állapotban várják a nyitányt, avagy pontos program és címlapsztori két oldalon.
A szokásosnál hamarabb, de végre kezdődik a Bajnokok Ligája csoportköre.
Az európai topfutball elitje novemberre kénytelen lezavarni a következő szakaszt, hiszen az év végén még vb-t is rendeznek Katarban, az erőltetett menet kedd este rajtol. Megnéztük, hogy a főszereplők milyen állapotban várják a nyitányt, avagy pontos program és címlapsztori két oldalon.

Franck Bolinak a derbiket már nem kell bemutatni. Az elefántcsontparti Fradi-csatár korábban már hármat is eldöntött, most kettőt vállalt az Újpest elleni hatból, a második félidőre pedig 4–0-nál már úgy futott ki, hogy a szünetben Dibusz Dénes mesélt neki arról a bizonyos 0–6-ról. Borbola Bence interjúja.

Hanga Ádám befejezte, válogatottunk befejezi az Eb-t. Férfi kosarasaink elveszítették a matematikai esélyüket is a továbbjutásra, legjobbunk pedig combsérülése miatt megy Madridba kivizsgáltatni magát. De két csoportmeccs még hátravan. Bobory Balázs és Fazekas Zoltán kölni jelentése.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik