Futsal BL: harmadszor is nyert, főtáblás a Haladás!

Vágólapra másolva!
2021.08.24. 22:17
null
Nagy Kevin (jobbra) góllal vette ki a részét a továbbjutásból (Fotó: Unger Tamás)
A futsal Bajnokok Ligája albániai selejtezőcsoportjának harmadik fordulójában a magyar bajnok Haladás a házigazda KF Tirana elleni mérkőzését is megnyerte, így csoportgyőztesként feljutott a sorozat főtáblájára.

 

A magyar bajnok remekül kezdett a tiranaiak elleni meccsen, hiszen Diniz de Souza góljával a 6. perc elején megszerezte a vezetést, majd Nagy Kevin góljával a 10. percben már 2–0-s előnyben volt.

A folytatásban a hazaiak kerültek enyhe fölénybe, s szépítésükre a 16. percben került sor, Mentor Mejzini volt eredményes, de nem sokkal később Dróth Zoltán állíthatta volna vissza a kétgólos különbséget, ám a megítélt büntetőt elhibázta a szünet előtt 50 másodperccel.

A fordulás után sokáig nem változott az eredmény, aztán a 36. percben Dróth javította korábbi hibáját és 3–1-re módosította az állást, s a 3–2-es szombathelyi győzelmet jelentő végeredményt Ramadan Alaj állította be a 39. percben.

Ezzel a Haladás hibátlan teljesítménnyel csoportgyőztesként került a Bajnokok Ligája főtáblájára, amelynek sorsolását augusztus 30-án Nyonban tartják majd, a főtábla küzdelmeit október 26–31. között rendezik.

FUTSAL
BAJNOKOK LIGÁJA, SELEJTEZŐ, TIRANA
3. FORDULÓ
Haladás–Tirana (albán) 3–2
(Dini de Souza 6., Nagy K. 10., Dróth 36., ill. Mejzini 16., Alaj 39.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik