BL: Nem lesz könnyű felülmúlni az előző idényt – Guardiola

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2022.02.15. 09:54
null
Pep Guardiola (Fotó: AFP)
Kezdetét veszi a Bajnokok Ligája tavaszi egyenes kieséses szakasza. Az előző idényben döntős Manchester City a portugál Sporting CP-vel küzd meg a negyeddöntőbe jutásért. Pep Guardiola, az angol együttes menedzsere szerint különleges az összhang a csapatában.

 

„Az előző idény teljesítményét felülmúlni nem lesz könnyű – idézi az UEFA hivatalos honlapja Pep Guardiolát, akivel története során először játszott BL-döntőt a Manchester City. – Örülünk, hogy eljutottunk idáig. Tudjuk, milyen fontos a Bajnokok Ligája, ám minden mérkőzést egyformán komolyan kell vennünk. Láthattuk, hogy a hétvégén a Norwich legyőzése milyen nehéz volt. Természetesen magabiztosak vagyunk.”

„Edzőként jó eredményeket kell elérni, különben sokasodnak a kritikák. Ezt el kell viselni vagy másik állást kell keresni. Számomra ez nem probléma. Tudom, mik az elvárásaink, vállalom a felelősséget. Különleges harmónia van a csapatunk tagjai között. A legfőbb célom az, hogy minden nap harcoljunk, a többit a játékosok megoldják. Remek a hangulat az öltözőben, többek között a kapitányoknak köszönhetően is. Hat éve dolgozunk együtt, jól ismerjük egymást, kivételes társaság ez.”

BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ
ELSŐ MÉRKŐZÉSEK
21.00:
Paris Saint-Germain (francia)–Real Madrid (spanyol) (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
21.00: Sporting CP (portugál)–Manchester City (angol) (Tv: Sport2) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik