H. Á. 2020.10.16 13:12 Frissítve: 2020.10.16 14:56

BL: megvan, ki lesz a Fradi-meccs kommentátora Barcelonában

Varga Ákost jelölte ki az M4 Sport az FC Barcelona–Ferencváros labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzés kommentátorának, míg Hajdú B. István a magyar csapat hazai találkozóit közvetíti. A közmédia kedd esti helyszíni stábjában az apai ágon katalán származású riporter, Martí Zoltán is helyet kapott, a budapesti stúdióból Petrovics-Mérei Andrea elemzi a látottakat a szakértőkkel.

 

Varga Ákos közvetít Barcelonából (Fotó: MTVA/Nagy András)

A Ferencváros kedd este 21 órakor lép pályára Barcelonában, a találkozót és az FTC összes Bajnokok Ligája-mérkőzését az M4 Sport és a Kossuth Rádió is élőben közvetíti.

Varga Ákos az m4sport.hu-nak adott interjújában elmondta, ha kell, kiereszti a hangját a Camp Nouban és elárulta azt is, mit szólt ahhoz, hogy ő utazhat Barcelonába.

„Az utazás ténye váratlanul ért, mert mostanában a belföldi helyszíneket leszámítva nem utaztunk sehova, és ennek szellemében készültünk az őszi sporteseményekre. Azt már korábban tudtam, hogy a Fradi valamely BL-meccsét közvetíthetem, de hogy pont ezt ­– nem számítottam rá, meglepett és örülök. A nemzetközi sorozatok első fordulója mindig nagyobb érdeklődésre számíthat, kiemelt figyelmet kap, ráadásul a mostanit mégiscsak egy szentélyben, a barcelonai Camp Nou stadionban rendezik. Ezt egyszerre szakmai kihívásnak és megtiszteltetésnek élem meg” – fogalmazott Varga.

A  helyszíni stábban szintén helyet kapott az apai ágon katalán származású riporter Martí Zoltán elárulta, hogy ugyan megérti a katalán nyelvet, de a meccs utáni interjúk a barcelonaiakkal inkább spanyol és angol nyelven készülnek majd.

A pénteki Nemzeti Sport Sportkrém-mellékletében további részleteket olvashatnak az M4 Sport BL-közvetítéseiről.

2020.10.29 23:21:06

Bajnokok Ligája MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Nem nyeretlen kétévesek futjáka derbit.

2020.10.29 10:11:50

Bajnokok Ligája MAROSI GERGELY

Ritka kontraszt: 35 perc teljes hazai bénultság, a végén majdnem fordítás • Tokmac idénye egészen különleges.

2020.10.28 20:00:21

Bajnokok Ligája T. D.

Morata három meg nem adott gólt szerzett • Demiral a végén piros lapot kapott.