BL: Kovács István vezeti a Milan–Napoli negyeddöntőt

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.04.10. 11:41
null
Kovács István vezeti az AC Milan–Napoli BL-negyeddöntő első mérkőzését (Fotó: Getty Images)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalos honlapján tette közzé a Bajnokok Ligája ezen a héten rendezett negyeddöntőinek bíróküldéseit, melyből kiderül, hogy a szerdai olasz derbit az AC Milan és a Napoli között a nagykárolyi Kovács István vezeti.

 

A katari világbajnokságon negyedik számú játékvezetőként nyolc mérkőzésen közreműködő, a klubvilágbajnokságra is meghívott Kovács István ebben az idényben ötödször fújja a sípot a Bajnokok Ligájában a Dinamo Zagreb–Chelsea, FC Bruges–Atlético Madrid, Bayer Leverkusen–FC Porto csoportmérkőzések és a Liverpool–Real Madrid nyolcaddöntő után.

Kovács a 2022–2023-as kiírásban az Európa-ligában és a klubvilágbajnokságon is egy-egy meccset vezetett, a Nemzetek Ligájában, az A-ligában pedig két meccset kapott, 15 román bajnoki mellett pedig a szaúdi és az emírségekbeli élvonalban is egy-egy meccsre hívták meg.

Kovács segítői ezúttal is Vasile Florin Marinescu és Ovidiu Artene lesznek, a negyedik játékvezető pedig Horatiu Fesnic lesz. A videobíró a német Bastian Dankert, segítője pedig Marco Fritz lesz.

BAJNOKOK LIGÁJA
NEGYEDDÖNTŐ
1. MÉRKŐZÉS
Április 12., szerda
21.00:
AC MILAN (olasz)–SSC Napoli (olasz) (Tv: Sport1) – élőben az NSO-n!
Milánó, San Siro. Vezeti: Kovács I.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik