Ferencváros: Bödét nem lepte meg, hogy nem kezdett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.14. 07:16
Böde Dániel csak csereként lépett pályára a Bajnokok Ligájában az albán Partizani vendégeként a selejtező második körének első felvonásán, ám gyönyörű találatával a Ferencváros egyenlíteni tudott, és végül 1–1-es döntetlent játszott. A gólszerző az összecsapás után elárulta, nem lepte meg, hogy Thomas Doll vezetőedző kihagyta őt a kezdőcsapatból.

„Utoljára még az Újpest elleni kupadöntőn voltam kezdő, azóta nem kaptam kilencven perces terhelést. Így aztán nem lepett meg, hogy csak csere voltam, Thomas Dollal beszéltünk is erről a meccs előtt – mondta az összecsapás után a fradi.hu-nak Böde Dániel. De nagyon bíztam abban, hogy betalálok, elvégre kiben bízzon az ember, ha nem magában?" fradi.hu-nak Böde Dániel. De nagyon bíztam abban, hogy betalálok, elvégre kiben bízzon az ember, ha nem magában?"

A magyar válogatott támadó nagyon örül neki, hogy eredményes tudott lenni.

„Nem emlékszem hasonló szögből szerzett találatomra, de nem is a gól mikéntje a lényeg, hanem hogy eredményes voltam, és döntetlenre mentettük a meccset. Így azért jelentősen jobb helyzetből várhatjuk a visszavágót, mintha kikaptunk volna. A visszavágón mindent megteszünk azért, hogy simább összecsapást játsszunk, és a lehető legjobb eredményt érjük el."

Thomas Doll vezetőedző szerint nem rossz eredmény az 1–1-es döntetlen.

„Tipikusan olyan meccs volt, mint amilyen egy szezon első találkozója szokott lenni. Voltak apró hibáink. Az egyik ahhoz vezetett, hogy a Partizani megszerezte a vezetést. Nagy védelmi hibát ejtettünk, ilyen gól ötvenből egyszer jön össze. Böde azonban gyönyörű gólt szerzett egy tudatos, szépen felépített támadás végén, és ez a mostani nem is számít rossz eredménynek. Nem lepett meg minket a Partizani játéka, tudtuk, hogy vannak gyors játékosaik. Fontos volt, hogy a csapat nem ijedt meg egy nullánál, mentálisan erős volt, fel tudott állni, és kiegyenlített. A visszavágón stabilabbak, magabiztosabbak leszünk. Ha a budapesti összecsapáson nem hibázunk ennyit, továbbjutunk.”

A FRADI.HU VIDEÓJÁN AZ EGYENLÍTÉS



ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK ITT!

TOVÁBBI MÉRKŐZÉSEK
Olimpija Ljubljana (szlovén)–Trencín (szlovák) 3–4
Zalgiris Vilnius (litván)–Asztana (kazah) 0–0
Rosenborg (norvég)–IFK Norrköping (svéd) 3–1
Ludogorec (bolgár)–Mladoszt Podgorica (montenegrói) 2–0
Crusaders (északír)–FC Köbenhavn (dán) 0–3
Dundalk (ír)–FH (izlandi) 1–1

KEDDEN JÁTSZOTTÁK
Dinamo Tbiliszi (grúz)–Alaskert (örmény) 2–0
Qarabag (azeri)–F91 Dudelange (luxemburgi) 2–0
Hapoel Beer-Seva (izraeli)–Sheriff (moldovai) 3–2
The New Saints (walesi)–APOEL (ciprusi) 0–0
Lincoln Red Imps (gibraltári)–Celtic (skót) 1–0
BATE Boriszov (fehérorosz)–SJK (finn) 2–0
Valletta FC (máltai)–Crvena zvezda (szerb) 1–2
Salzburg (osztrák)–Liepaja (lett) 1–0
Vardar (macedón)–Dinamo Zagreb (horvát) 1–2
Zrinjski Mostar (bosnyák)–Legia Warszawa (lengyel) 1–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik