BL: botrány a sorsdöntő selejtező előtt a Salzburgnál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.26. 13:13
Az osztrák bajnok Red Bull Salzburg labdarúgócsapata kitette a keretéből szenegáli kulcsjátékosát, Sadio Manét, mivel a légiós távozni akar, és felmentést kért az edzéslátogatás alól. Mané a lehető legrosszabb pillanatban jelentette ezt be, hiszen a Salzburg a svéd Malmö elleni BL-rájátszásmeccs visszavágójára készül, miután az első találkozót 2–1-re megnyerte.

Mané nem utazott el a Salzburggal Svédországba, és további intézkedésig a vezetőség döntése értelmében vissza sem kerülhet az első csapat keretébe. A várhatóan Gulácsi Péterrel a kapuban felálló osztrák bajnok szerdán 20.45-kor lép pályára Malmőben.

„Úgy gondolom, klubcserét akar kikényszeríteni. Hétfőn odament Adi Hütter vezetőedzőhöz, és közölte, hogy nincs olyan lelkiállapotban, melyben edzeni tudna. A hétfői edzés után tervezett megbeszélésből és a keddre tervezettből pedig semmi sem lett” – mondta a Laola1 portálnak Ralf Rangnick, az európai Red Bull-csapatok sportigazgatója.

Mané egyébként középpályás létére kifejezetten gólerősen futballozik, az előző szezonban 13, az azt megelőző idényben 16 gólt szerzett az osztrák Bundesligában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik