Felkészülés: Sousa szerint már visszaköszöntek az elképzelései

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.04. 07:55
A Maccabi Tel-Aviv vezetőedzője, Paulo Sousa szerint a tegnapi, 1–0-ra elveszített felkészülési mérkőzésen látszott, hogy a Krasznodar közelebb van a bajnoki rajthoz, mint az izraeli csapat.

„Egy héttel az orosz bajnoki rajt előtt vagyunk, s ez látszott is a Krasznodar játékán is. Készen állnak, élesen futballoztak. Az én játékosaim is elkötelezettek voltak, jó volt a hozzáállásuk, s a pályán sok minden visszaköszönt abból, amit gyakoroltunk – védelemben és támadásban egyaránt. Biztos vagyok benne, hogy a következő mérkőzéseken elérjük azt a szintet, amit szeretnénk" – mondta Paulo Sousa a klub hivatalos honlapjának.

A Maccabi Tel-Aviv a Levi – Jeini, Tibi, Carlos García, Ziv – Alberman, Jicaki – Zahavi, Radi, Altman – Prica összeállításban lépett pályára. A második negyvenöt percben a Chechinski – Micsa, Fideleff, Perec, Aviv – Einbinder, Lugaszi – Ben Haim, Abu Zaid, Gonzalo García – Kehinde tizenegy kapott lehetőséget.

A Paulo Sousa által irányított Maccabi Tel-Aviv a Bajnokok Ligája-selejtező 2. körében találkozik majd a Győri ETO-val július 17-én és július 23-án.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik